ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΠΑΟΚ
19:30:00
07.01

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΠΑΟΚ

Δημοτικό Περιστερίου (10.200)
502
15° C Συννεφιασμένος
Novasports 1
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ

Facts Αγώνα

Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

* 29-13-13 υπέρ του ΠΑΟΚ η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, 12-9-5 υπέρ του «δικέφαλου» η συνολική παράδοση των αναμετρήσεων που έχουν γίνει με γηπεδούχο τον Ατρόμητο. 23-12-12 και 10-5-7, οι αντίστοιχες επιδόσεις σε επίπεδο πρωταθλήματος. Αήττητο σερί 10 παιχνιδιών ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης «τρέχει» ο ΠΑΟΚ (8-2-0). Τελευταία νίκη του Ατρόμητου στις 28/11/2016 στην Τούμπα (4-3), τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, στις 15/2/2015 (4-0), έκτοτε οι «ασπρόμαυροι» έχουν παραχωρήσει εκεί μόλις 2 ισοπαλίες σε 7 επισκέψεις σε όλες τις διοργανώσεις. 
 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ρεπορτάζ

Για ακόμη μια φορά μέτριο ξεκίνημα στον Βόλο, δεν το πληρώνει τότε, την στιγμή όμως που ισορροπεί και μετά (από τα μέσα του ημιχρόνου) είναι που γίνεται η ζημιά, αφού δέχεται γκολ στο τέλος του ημιχρόνου (36’). Εκτοτε βγάζει αντίδραση, έχει 2-3 καλές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια, ωστόσο κόντρα σε μια ομάδα που έπαιξε έξυπνα και με προφανή σκοπό να κρατήσει το προβάδισμά της, τελικά δεν κατάφερε να σώσει τίποτα (0-1). 

Και έτσι, το 2021 τον βρήκε όπως τον άφησε το 2020: νερόβραστο δηλαδή! Στο -5 από την εξάδα, καλύτερη επίθεση μόνο από αυτή των 3 τελευταίων, χωρίς νίκη σε 5 αγωνιστικές και χωρίς καμία εντός έδρας από τις 26/10. Μάλλον κολακευτική συνεπώς η συγκομιδή των γηπεδούχων ως τώρα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως από τους 14 κερδισμένους τους βαθμούς, οι 7 έχουν προκύψει με νίκες κόντρα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ισοπαλία στην Τούμπα! 

Προφανές συνεπώς, αυτό που έχει σημειωθεί από την πρώτη στιγμή και από τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα των Περιστεριωτών, πως δηλαδή τους βολεύει περισσότερο, είναι φτιαγμένοι έτσι, ώστε να δίνουν μπάλα και να περιμένουν στο μισό γήπεδο (κάτι που συμβαίνει όταν αντιμετωπίζουν «μεγάλους»). Τα προβλήματά τους προκύπτουν όταν καλούνται να παίξουν, να δημιουργήσουν…
 

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο Τομάσεβιτς (αρ. μπακ, 9/0), εκτός πλάνων οι «φευγάτοι» Μπουσούλατζιτς (αμ. χαφ, 7/0), Γιακουμάκης (επ/κος, 5/0), αποχώρησε ήδη λύνοντας το συμβόλαιο του ο Ρισβάνης (στόπερ, 9/0).

ΠΑΟΚ
Ρεπορτάζ

Για ακόμη μια φορά αναποτελεσματικός στη Λάρισα. Εχασε πολλές ευκαιρίες παίζοντας σε όλο το παιχνίδι στο μισό γήπεδο τους «βυσσινί» και τιμωρήθηκε μένοντας πίσω στο σκορ σε μια από τις 2 επιθέσεις των Θεσσαλών στο 90λεπτο (69’) και τελικά, το μόνο που κατάφερε ήταν να σώσει τον βαθμό με πέναλτι στο 95’ (1-1). 

Κέρδος δεν το λες σε καμία περίπτωση, αφού περισσότερο μέτρησε η απώλεια των 2 βαθμών, που έφερε τον «δικέφαλο» στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς στο -7 από την κορυφή. Μόνο παρήγορο η ήττα του Αρη, που κράτησε τον (δεύτερο) συντοπίτη σε απόσταση αναπνοής. 

Όπως και να ‘χει τα περιθώρια για τον «δικέφαλο» αν θέλει να μείνει και να εξακολουθήσει να λογίζεται διεκδικητής τίτλου στενεύουν. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την «φορτικότητα» του Ιανουαρίου. Πολύ σημαντικό συνεπώς για τους φιλοξενούμενους να πάρουν το διπλό στο Περιστέρι (δεν έχουν εκτός έδρας νίκη στις 2 τελευταίες τους εξόδους) αφού ακολουθούν σε διάστημα μιας εβδομάδες δύο παιχνίδια στην Τούμπα, πρώτα με τον Βόλο και την ερχόμενη Τετάρτη το εξ αναβολής ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. 
 

Αγωνιστικά Νέα

Συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι νιόφερτοι Ουάρντα (επ/κος, 10/2 – με τον Βόλο), Κρμέντσικ (φορ – αποκτήθηκε δανεικός ως το τέλος της σεζόν από την Μπριζ), αλλά θα περιμένουν ως την ύστατη στιγμή τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου έγκαιρα να εκδοθούν τα δελτία τους. 

Επιστρέφει στην αποστολή έχοντας αποθεραπευτεί ο Ροντρίγκο (δ. μπακ, 4/0), ντεμπουτάρει μετά την επιστροφή του και ο νιόφερτος Λάμπρου (εξτρέμ), νοκ-αόυτ εξακολουθεί ο Μιχάι (στόπερ, 2/0), εκτός έμειναν κατόπιν τεχνικής απόφασης οι Βαρέλα (στόπερ, 7/0), Λύρατζης (μπακ, 2/0), Κούτσιας (φορ, 2/0), εκτός πλάνων οι Ζαμπά (εξτρέμ, 1/0), Μπίσεσβαρ (χαφ, 5/0). 
 

Casino