-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΙΜΟΥΘ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Facts Αγώνα
* Η Ρέντινγκ επικράτησε στις 4/6 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (4-1-1). Κέρδισε, ωστόσο, μόνο σε 1/7 τελευταίες αναμετρήσεις στο Πλίμουθ (1-3-3).
Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο παιχνίδια, επικρατώντας με 3-0 εντός έδρας της Γουόλσολ. Με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια και σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Εξετερ.
Δίκαιη επικράτηση για την ομάδα του Ράιαν Λόου, αν και το σκορ ήταν στο ρευστό 1-0 μέχρι το 82′ (2-0). Στο 85′ έμεινε με 10 παίκτες, αλλά σκόραρε και 3ο στο 89′. Αήττητη στην έδρα της μετά από 4 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις (3-1-0, μόλις 2 γκολ παθητικό).
Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Λέιτον Οριεντ (2-0) με σοβαρή-επαγγελματική εμφάνιση. Μία καλή πορεία στο Λιγκ Καπ ήταν εξ’ αρχής στόχος σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού της, Ράιαν Λόου. Το 2007 ήταν η τελευταία φορά που προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, πέρυσι αποκλείστηκε από την Μίλγουολ σ’ αυτήν τη φάση (2ο γύρος).
Προέκυψαν προβλήματα, καθώς τιμωρημένος είναι ο μέσος Σάρβεσιτς (5/2) και τραυματίες οι Γκραντ (εξτρέμ, 2/1) και Τέλφορντ (4/1, στράικερ). Πιθανότητες επιστροφής για τον καλό φορ Μορ (2/0), εξαιρετικά αμφίβολος ο βασικός μπακ Ρίλεϊ (5/0).
Παρέμεινε αήττητη για 4ο διαδοχικό επίσημο αγώνα (2-2-0) και κατέκτησε το πρώτο διπλό μετά τον Μάρτιο με το 2-0 στο Χάντερσφιλντ. Σε ένα ανοιχτό ματς με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, φάνηκε να έχει περισσότερες δυνάμεις στο φινάλε, εκμεταλλευόμενη και την έλλειψη ψυχολογίας των γηπεδούχων. Σκόραρε με τους Ετζάρια (71’) και Μόρισον (84’), ύστερα από ισάριθμες ασίστ του Σουίφτ, ενώ λίγο νωρίτερα είχε «σημαδέψει» το δοκάρι.
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας και δυσκολευτήκαμε στην παραγωγή ευκαιριών, ωστόσο αμυνθήκαμε σωστά κλείνοντας τους χώρους. Στην επανάληψη γίναμε πιο δημιουργικοί και πήραμε εν τέλει ένα δίκαιο τρίποντο» ανέφερε στις δηλώσεις του μετά από τη λήξη του αγώνα, εμφανώς ικανοποιημένος, ο Ζοσέ Γκόμες. Η ομάδα του ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια επιτυχημένη εβδομάδα (2-1-0) και η ψυχολογία της βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.
Η Ρέντινγκ εμπλούτισε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το ρόστερ της με ποιότητα και ο Πορτογάλος τεχνικός διαθέτει, πλέον, αξιόλογο υλικό στα χέρια του. Αν και δεν αποκάλυψε πλήρως τα σχέδιά του, αναμένεται να «ανακατέψει την τράπουλα» στην επίσκεψη στο Πλίμουθ, καθώς όπως τόνισε αρκετοί από τους παίκτες του είναι κουρασμένοι. Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης απέκλεισε στα πέναλτι (4-2, 1-1 κ.δ.) τη Γουίκομ (Α’).
Εγινε αναγκαστική αλλαγή και μένει εκτός ο βασικός στόπερ Μιάζγκα (5/0). Θα προφυλαχθεί και πάλι ο σημαντικός επιθετικός Μεϊτέ (3/1). Δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου φέτος οι αριστεροί μπακ-χαφ Μπλάκετ, Ομπίτα, με τον δεύτερο να αγωνίζεται με την U23 και να διατηρεί ελπίδες συμμετοχής στο Πλίμουθ.