Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΛΑΓΑ - ΡΕΑΛ ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Facts Αγώνα
* 2-1-1 η παράδοση της τελευταίας δεκαετίας, 12-9-9 συνολικά.
Α’ Γύρος: Ρεάλ Σαραγόσα – Μάλαγα 2-2
Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Μουνίρ έσωσε το βαθμό στα Κανάρια απέναντι στη Λας Πάλμας (1-1).
Σε δεύτερο ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λας Πάλμας, βρέθηκε να χάνει στο 48’. Την κράτησε όρθια με καθοριστικές επεμβάσεις ο τερματοφύλακας Μουνίρ, ενώ από μια στημένη φάση κατάφερε να ισοφαρίσει με τον στόπερ Λομπάν στο 66’.
Είχε την πρώτη της απώλεια βαθμών στην τελευταία τετράδα αγώνων η ομάδα του Σέρχιο Πεγιθέρ, αλλά με βάση την εξέλιξη έμεινε ικανοποιημένη από την ισοπαλία, που τη διατήρησε σε απόσταση πέντε βαθμών από την τελευταία τετράδα, αλλά και από τις θέσεις των μπαράζ ανόδου.
Μεσοβδόμαδα απέκτησε ελεύθερο τον 30χρονο εξτρέμ Ααρόν Νίγεθ, αδερφό του Σαούλ της Ατλέτικο, που κάποτε είχε περάσει και από τον Ηρακλή. Τελευταία έκανε προπονήσεις με τη Λούγκο, η οποία δεν μπόρεσε να τον αποκτήσει, λόγω του μισθολογικού ορίου.
Επιστρέφει από τιμωρία ο σημαντικός χαφ Αντριάν (21/6), μπαίνοντας στη θέση του Αλβανού Μπάρε (20/0).
Απών ο βασικός στα τελευταία, εξτρέμ Μπουσεφιάν (13/0), δεν υπολογίζεται επίσης ο χαφ – λύση Μπουλαρούντ (16/0).
Ισοφάρισε στο 90’ τη Σανταντέρ στην Καντάμπρια (2-2).
Αντιμετώπισε προβλήματα από τη Σανταντέρ, η οποία είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 57’. Ισοφάρισε με ωραίο σουτ του χαφ Ραούλ Γκούτι στο 62’, αλλά στο 77’ δέχτηκε το 2-1 με πέναλτι. Το πάλεψε ως το τέλος και δικαιώθηκε, σώζοντας το βαθμό στο 90’.
Ματς που δεν μπορεί να τα κερδίσει, τουλάχιστον καταφέρνει να μην τα χάσει η ομάδα του Βίκτορ Φερνάντεθ, η οποία αύξησε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από την τρίτη θέση, διευρύνοντας το αήττητο σερί της στα εννιά ματς, έστω κι αν στα τελευταία έχει χάσει την αμυντική της σταθερότητα.
«Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες ακόμη και για το βαθμό, θα πρέπει να δώσουμε το 100%» τόνισε ο προπονητής της Σαραγόσα, που υπολογίζει πολύ τη Μάλαγα.
Οι αμφιβολίες του Βίκτορ Φερνάντεθ έχουν κάνουν με το επίπεδο φυσικής κατάστασης του πρώτου σκόρερ Λουίς Σουάρες (28/16) και του βασικότατου δεξιού μπακ Βιγαράι (18/1), οι οποίοι στη διάρκεια της εβδομάδας είχαν ενοχλήσεις.
Τιμωρημένος είναι ο σημαντικός χαφ Ραούλ Γκούτι (28/3) και στη θέση του μπαίνει λογικά ο ερχόμενος από τραυματισμό Ιγκμπεκέμε (20/1), που ούτε αυτός είναι στο 100%. Θέση διεκδικεί και ο Κολομβιανός χαφ Ντάνι Τόρες.
Δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν ο επίσης χαφ Χάβι Ρος (21/5).