-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Νέα ήττα για την ομάδα του Τόμας Ασκεμπραντ, έχασε 2-1 εκτός έδρας από τη Μιέλμπι, παίζοντας πάντως με 10 παίκτες από το 54’ και ενώ το σκορ ήταν ήδη στο 1-0. Ισοφάρισε στο 71’, δέχθηκε όμως δεύτερο στο 74’.
«Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε δίκαια. Πρέπει να συνέλθουμε, έχουμε δύο απανωτές ήττες και το ματς με τη Γιόνσεπινγκ είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να αποφύγουμε τα ανόητα λάθη, σαν αυτά που κάναμε με τη Μιέλμπι και μας στοίχισαν. Μιλήσαμε με τους παίκτες και είμαι βέβαιος πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.
Τιμωρημένοι ο αποβληθείς με δεύτερη κίτρινη βασικός αμυντικός Ολιβερ Στάνισιτς (6 συμ.) και ο επίσης βασικός αμυντικός Φίλιπ Αλμστρεμ Τέχτι (6 συμ., 1 γκολ) που συμπλήρωσε κάρτες. Σταθερά εκτός πλάνων οι μακροχρόνια τραυματίες Καρλ-Γιόχαν Λίντμπλαντ (αμυντικός) και Άρβιντ Σίγκουρντσον και Ντάνιελ Πάουλσον (μέσοι).
Πάλεψε παίζοντας με 10 παίκτες από το 36’, ηττήθηκε όμως 1-0 εκτός έδρας από την ΓΚΑΪΣ με γκολ που δέχθηκε στο 25’. Η ομάδα του Αντρέας Μπρένστρεμ έδειξε πάθος και διάθεση και παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα είχε τις φάσεις που θα μπορούσε να ισοφαρίσει στην επανάληψη, οι επιθετικοί της όμως ήταν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
«Δεν πτοούμαστε από μία ήττα. Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες και κυρίως από το ότι δεν τα παράτησαν όταν μείναμε με 10. Το ματς στο Γκέτεμποργκ είναι πολύ σημαντικό, θα έχουμε κάποια προβλήματα, ωστόσο η ομάδα διαθέτει καλούς παίκτες και είμαι βέβαιος πως όποιος μπει μέσα θα κάνει το καλύτερο δυνατό και δε θα φανεί η απουσία τους», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.
Τιμωρημένοι ο αποβληθείς με δεύτερη κίτρινη βασικός επιθετικός Ντάριλ Σμάιλι (6 συμ., 3 γκολ) και ο βασικός μέσος Ενόκ Κβάκβα (6 συμ., 1 ασίστ). Εκτός αποστολής έμεινε και ο βασικός αμυντικός Γετμίρ Χαλίτι (5 συμ., 1 ασίστ) που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Αντίθετα, ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και επανέρχονται ο εναλλακτικός επιθετικός Τόμι Τέλιν (3 συμ., όλες αλλαγή) και ο ενίοτε βασικός επιθετικός και εκ των τοπ σκόρερ της ομάδας Εντιν Χαμίντοβιτς (5 συμ., 3 γκολ, 2 αλλαγή).