-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ
Facts Αγώνα
*Εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής για το Κλαουσούρα της Λίγκα ΜΧ Μεξικού.
*3-6-9 η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες από τη σεζόν 10/11.
*2-1-5 το μεταξύ τους ρεκόρ στην έδρα της Πουέμπλα από τότε.
*Η Κλαμπ Αμέρικα σκόραρε πρώτη στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια και νίκησε στα 3 τελευταία.
Αν και παρουσίασε αξιόλογο πρόσωπο την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Νεκάξα εκτός έδρας, εμφάνισε πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, τα οποία της στοίχισαν και δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν μπροστά. Δέχθηκε το πρώτο γκολ λίγα δεύτερα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου από τον Κιρόγκα, ενώ στο 60ο λεπτό δέχθηκε το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 από τον Τσάβες.
Σκληροτράχηλο το πρόσωπό της μέχρι στιγμής σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του Κλαουσούρα, καθώς τα σκορ στους αγώνες της δεν ξεφεύγουν, ενώ γενικότερα κάθε της ματς κρίνεται στις λεπτομέρειες. Συνηθίζει να στηρίζεται στο γήπεδό της, όμως στο περασμένο Απερτούρα δεν τα πήγε όπως θα περίμενε στα εντός έδρας παιχνίδια της (3-2-4).
Εξέτισε και επιστρέφει ο πολύτιμος φορ Ταμπό. Εκτός δράσης είναι ο μπακ/χαφ Παγκανόνι. Μόνιμα απών ο μπακ Ανγκούλο. Εκτός αποστολής έμειναν ο μέσος Ακούνια, ο νεόφερτος αμυντικός Γκουλάρτε και ο επιθετικός Μικόλτα.
Εμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες και ύστερα από την αποβολή του Σάντσες στο 7ο λεπτό, άρχισε να κατρακυλάει απέναντι στη Χουάρες εντός έδρας. Δεν μπόρεσε να εμφανιστεί ανταγωνιστική στον αγώνα και παρόλο που μείωσε σε 2-1 στο 75’ με τον Φουέντες, στις καθυστερήσεις δέχθηκε το τελικό 3-1.
Δεν τα πηγαίνει ικανοποιητικά έως τώρα η ομάδα της Πόλης του Μεξικού. Αν και ξεκίνησε με νίκη επί της Τίγκρες το Κλαουσούρα και αργότερα απέσπασε ισοπαλία στη δύσβατη έδρα της Τιχουάνα, το περασμένο της ματς απέναντι στη Χουάρες της χάλασε αρκετά την εικόνα. Παρόλα αυτά, παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς διαθέτει ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ για την κατηγορία.
Τιμωρημένος ο αμυντικός Σάντσες. Εκτός δράσης παραμένουν οι τραυματίες Μπενεντέτι, Καστίγιο και Ιμπάρα. Δεν επέστρεψαν τελικά από τις υποχρεώσεις τους με την Κ23 της Ουρουγουάης ο φορ Βίνιας και ο μέσος Κάσερες. Δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμη ο νεόφερτος μέσος Σαντιάγο Κάσερες.