Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΣΟΡΛΙ - ΝΤΕΡΜΠΙ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας που θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών». Λόγω πανδημίας στη φετινή διοργάνωση δεν υπάρχουν επαναληπτικοί. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και -εφόσον δεν υπάρχει πάλι νικητής- η διαδικασία των πέναλτι.
* Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε επίσημο ματς.
Υστερα από δύο διαδοχικά τρίποντα υπέστη τη συντριβή στο γειτονικό εκτός έδρας ντέρμπι με τη Φίλντε (4-0), η οποία έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί 9 αγώνων στη Νάσιοναλ Λιγκ Βορρά (5-4-0). Βρέθηκε πίσω λίγο πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου (Τόλιτ 42’) και μετά τα μισά της επανάληψης ξέμεινε από δυνάμεις δίνοντας την ευκαιρία στη γηπεδούχο να αυξήσει τον δείκτη του σκορ (Φίλισκερκ 67’, Τόλιτ 74’, 87’ πέν.).
Ο τεχνικός Τζέιμι Βερμίλιο στάθηκε στα λάθη των παικτών του σε ένα ματς που διεξήχθη κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, κάνοντας λόγο για «κακή παρένθεση». Η ομάδα του παραμένει στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να έχει αποφύγει τις εντός έδρας απώλειες (2-1-2).
Ανεξάρτητα από την πορεία της στο πρωτάθλημα, η Τσόρλι τα πάει περίφημα στον θεσμό του Κυπέλλου και ελπίζει να κάνει μια ακόμη έκπληξη. Αφού πρώτα ξεπέρασε στους προκριματικούς γύρους τα εμπόδια των Γκέιτσχεντ (2-1) και Γιορκ Σίτι (1-0), ακολούθως σημείωσε δύο μεγάλες εκπλήξεις αποκλείοντας μακριά από το γήπεδό της τις Γουίγκαν (3-2 παρ.) και Πιτέρμπορο (2-1).
Περίμενε «πως και πως» να αντιμετωπίσει την Ντέρμπι και να υποδεχθεί των Γουέιν Ρούνεϊ, όμως τελικά θα αντιμετωπίσει μια ομάδα Νέων των «κριαριών». Το γεγονός αυτό, βέβαια, της δίνει περισσότερες πιθανότητες.
Τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού στα οποία υπεβλήθησαν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας βγήκαν «καθαρά».
Η εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι της ουράς με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ την Πρωτοχρονιά επανέφερε στη ζώνη του υποβιβασμού της Τσάμπιονσιπ. Αδικο το αποτέλεσμα, καθώς ήταν ξεκάθαρα ανώτερη στα πρώτα 30 λεπτά με ευκαιρίες και δοκάρι (Καζίμ Ρίτσαρντς). Διατήρησε την πρωτοβουλία και στη συνέχεια, όμως η γηπεδούχος αμύνθηκε σωστά και σκόραρε κόντρα στη ροή (Πάτερσον 61’). Η Ντέρμπι έμεινε να «φωνάζει» δικαίως για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε στο φινάλε.
«Θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίωρο. Στην επανάληψη και ειδικά μετά το γκολ παρασυρθήκαμε από τον τρόπο παιχνιδιού της Γουένσντεϊ και σταματήσαμε να κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα» ο ειλικρινής απολογισμός του Γουέιν Ρούνεϊ.
Ακολούθως υπήρξε έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στο στρατόπεδο των «κριαριών», με το προπονητικό κέντρο «Μουρ Φαρμ» να κλείνει και τους παίκτες να μπαίνουν σε καραντίνα. Στο αγώνα Κυπέλλου η Ντέρμπι θα αγωνιστεί με μια μικτή Νέων (U23 και U18), αλλά και χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ στον πάγκο. Τα καθήκοντα του θα αναλάβει το δίδυμο της U23, Πατ Λάιονς και Γκάρι Μπόγιερ.
Απούσα ολόκληρη η πρώτη ομάδα για την Ντέρμπι, με την αποστολή της να απαρτίζεται από παίκτες των ακαδημιών. Τρεις από αυτούς βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορωνοϊό και θα απουσιάσουν.