ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΖΕΝΙΤ
19:00:00
10.08

ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΖΕΝΙΤ

ΒΤΜ ΑΡΕΝΑ (26.121)
711
18° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΖΕΝΙΤ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Facts Αγώνα

*Υπέρ της Ζενίτ η παράδοση (24-14-12).
*Στα 4 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια το σύνολο των τερμάτων ήταν «2-3».
*Και στα 6 τελευταία μεταξύ τους ματς το αποτέλεσμα στο ημίχρονο ήταν ισόπαλο.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ
Ρεπορτάζ

Το μεγάλο παράδοξο στην περίπτωσή της είναι ότι για δεύτερη φορά στη σεζόν βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω από νωρίς (στην προκειμένη περίπτωση από το 34’). Και για δεύτερη φορά ήταν χειρότερη σε σχέση με το 11 εναντίον 11.

Κόλλησε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Σπαρτάκ, όμως με τα παραπάνω δεδομένα δεν έμεινε απολύτως ικανοποιημένη. Είχε τις καλύτερες ευκαιρίες, ανάμεσά τους και ένα δοκάρι, όμως υπάρχει και φέτος πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα. 

Συνεχίζει, πάντως, να ενισχύεται, ανακοινώνοντας την απόκτηση του διεθνή Ρώσου στόπερ Νοϊστέντερ (Φενερμπαχτσέ) και του φορ Φίλιπ από την Ντόρτμουντ για 20 εκατ. ευρώ. Η επιστροφή της τράπεζας VTB στο τιμόνι έχει φέρει τρομερές επενδύσεις στο ρόστερ. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν πλέον ο Χοχλόβ είναι ο κατάλληλος στον πάγκο για να φέρει την υπέρβαση.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν αναφέρονται σημαντικά προβλήματα. Δεν υπολογίζονται ακόμα τα δύο τελευταία μεταγραφικά της αποκτήματα.

ΖΕΝΙΤ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ρεπορτάζ

Δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ικανοποίησε, έστω και αν συνολικά ήταν ανώτερη και χρειάστηκε ένα γκολ του Τζιούμπα στις καθυστερήσεις για να αποφύγει την ήττα από την Κρασνοντάρ εντός έδρας (1-1).

Ο Σεμάκ περιμένει και 1-2 ακόμη μεγάλες μεταγραφές, καθώς το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ έχει πάει πολύ καλά φέτος. Οι τελευταίες αποχωρήσεις είναι εκείνες των Νομπόα (μέσος) και Ζαμπολότνι (φορ), καθώς αμφότεροι υπέγραψαν στη Σότσι.

Ντεμπούτο έκανε ο Μάλκομ, ενώ ποντάρει και στην πολύ καλή παράδοση που έχει με αντίπαλο την Ντινάμο τα τελευταία χρόνια με 6 νίκες στα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Και φέτος το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο, θέλει την ευρωπαϊκή υπέρβαση.

«Η Ντινάμο είναι πολύ οργανωμένη αμυντικά. Φέτος, παίζει ακόμη πιο επιθετικά και πιέζει ψηλότερα. Με τους νέους παίκτες θα είναι ακόμη καλύτερη. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για εμάς», αρκέστηκε να πει ο τεχνικός Σεμάκ.

Αγωνιστικά Νέα

Τραυματίας είναι ο Τερέντιεβ (αναπληρωματικός αμυντικός), ενώ δύσκολα θα παίξει ο Σάτοβ (ημιβασικός εξτρέμ).

Casino