Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΤΟΡΟΥ - ΧΑΒΡΗ
Facts Αγώνα
* 14-10-9 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά από τη σεζόν 2000-01.
* 10-5-0 με γηπεδούχο τη Σατορού την ίδια περίοδο.
* G/G τέσσερα από τα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.
* Under τέσσερα από τα έξι τελευταία στη Σατορού.
* N/G+Under τα δύο πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας.
* Πέρσι για τη Λιγκ 2, Σατορού – Χάβρη 1-0 και Χάβρη – Σατορού 2-1.
* Α’ Γύρος: Χάβρη – Σατορού 0-1
Επεσε από την Ακρόπολη και όχι μόνο έμεινε όρθια αλλά βρήκε και πορτοφόλι. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα έπρεπε να αισθανόταν τυχερή αν έπαιρνε τον βαθμό της ισοπαλίας, κέρδισε την Γκρενόμπλ εκτός έδρας με μισή φάση και με την αντίπαλο να χάνει τα άχαστα (1-0).
Καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς είχε παθητικό ρόλο με τους γηπεδούχους να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες αδυνατώντας να σκοράρουν ακόμα και αν αρκούσε να σπρώξουν την μπάλα που ήταν πάνω στη γραμμή.
Δεύτερο σερί τρίποντο με την τύχη σύμμαχο αφού είχε προηγηθεί το 3-2 επί της Λανς, που θα μπορούσε να είναι 3-5. Με αυτές τις συνθήκες μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αλλά πόσο να κρατήσει ο οίστρος; Στα ύψη η αυτοπεποίθηση. Απαντες στάζουν μέλι για τον προπονητή Ουσάι. Στο +6 από τη ζώνη των μπαράζ.
Τέλος η σεζόν για τον στόπερ Φοφανά (1/0) που υπέστη ρήξη χιαστών, μακροχρόνια απών ο εξτρέμ Μπουκαρί. Τραυματίες οι επιθετικοί Σουνού (3/0) και Κενί (15/1/2).
Περνάει κρίση αγνοώντας το τρίποντο πλέον για πέντε αγώνες, είναι όμως μόνο αποτελεσμάτων, καθώς οι εμφανίσεις της είναι το λιγότερο καλές.
Της λείπουν τύχη, αυτοπεποίθηση και το σημείο αναφοράς στην επίθεση επιθετικός Καντεβέρ (πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 18 γκολ σε 21 ματς) που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
Γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την Ορλεάν (1-2) παρά το γεγονός πως προηγήθηκε. Η άμυνά της δεν έδειξε τα σωστά αντανακλαστικά και οι φιλοξενούμενοι που το πάθος τους ξεχείλιζε, τιμώρησαν τις στιγμές αδράνειας.
Στο τέλος μπορούσε να σώσει τον βαθμό, η τύχη όμως της γύρισε την πλάτη. Εχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την πεντάδα με την απόσταση να ανοίγει στους έξι βαθμούς, ζητείται αντίδραση.
Επιστρέφει ο κομβικός επιθετικός Καντεβέρ, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (22/18/4). Χωρίς προβλήματα, παρατάσσεται πλήρης.