-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ - ΠΡΙΜΠΡΑΜ
Facts Αγώνα
*Παράδοση: 9-2-3 εντός, 15-6-6 συνολικά.
Δεύτερη διαδοχική νίκη της ομάδας του Σβέντικ και χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ και δεύτερη νίκη εκτός έδρας επί μεγάλου αντιπάλου, μετά το διπλό επί της Σπάρτα. Η Σλοβάτσκο κέρδισε με 2-0 την Βικτόρια Πλζεν χωρίς να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση. Είχε την τύχη με το μέρος της, πέτυχε σε κακή και άστοχη μέρα τους παίκτης της Πλζεν και εκείνη ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις. Στο 42ο λεπτό ο Ζάγιτς κυνήγησε την φάση και έκλεψε από τον δεξιό μπακ της Πλζεν, σέντραρε στον Σασίνκα και εκείνος με προβολή «πάγωσε» τη «Ντούσαν Αρένα». Στο 61΄ο πρώην παίκτης της Πλζεν, Πετρζέλα, έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Ζάγιτς και εκείνος με άψογη λόμπα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ολοκληρώνοντας μια μεστή εμφάνιση.
«Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε τη νίκη επί της Ζλιν, με τρίποντο επί της Σπάρτα. Ελπίζω πως μάθαμε από το λάθος μας μετά το διπλό στην Σπάρτα που δεν τα καταφέραμε με την Μπουντεγιόβιτσε» τόνισε ο βοηθός προπονητή.
Τραυματίες οι Φράνιτς (στόπερ), Γιουρόσκα (δ.μπακ, 2/0) και Ντβόρακ (φορ, 2/0).
Επιστροφή στις νίκες εντός έδρας με 2-0 επί της ανταγωνίστριας για την παραμονή Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε. Η ομάδα του Ναντβόρνικ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε αρκετές φάσεις και εκμεταλλεύτηκε στον απόλυτο βαθμό τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε. Αρχικά ο Αλβίρ άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό, ενώ ο Σκόντα μετά από κακή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 (35΄). Η Πρίμπραμ είχε και άλλες ευκαιρίες αλλά πέτυχε σε καλή μέρα τον αντίπαλο γκολκίπερ που κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Αρκετά καλό ξεκίνημα για την Πρίμπραμ με 7 βαθμούς σε 5 ματς, ειδικά κόντρα στους ανταγωνιστές της.
Τιμωρημένος ο Βολτρ (φορ, 4/1). Τραυματίες οι Κίνγκουε (στόπερ) και Κβετ (μέσος).