ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
01.01

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΛΦΟΝΣΟ ΠΕΡΕΘ (17.390)
395
10° C Συννεφιασμένος
Cosmote Sport 2
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Facts Αγώνα

* Η Αθλέτικ έχει υποστεί μονάχα μία ήττα στις επτά τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Χετάφε (3 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα). 

Bwin: Παρακολούθησε* αγώνες των σημαντικότερων διοργανώσεων από τον υπολογιστή ή το κινητό σου σε live streaming! (21+) *ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ρεπορτάζ

Ούτε κρύο ούτε ζέστη από την ισοπαλία της Τρίτης με την Εσπανιόλ (1-1). Δίκαιο αποτέλεσμα, σε ένα σχετικά μοιρασμένο παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως αναμενόταν. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Εμεινε πίσω στο 56’, ισοφάρισε σχετικά γρήγορα στο 72’ με ένα κοντινό πλασέ του Ανχελ. 
 

Τρεις αγωνιστικές μακριά από τις νίκες με ισάριθμα under, κινδυνεύει να απολέσει άμεσα το προβάδισμα που είχε αποκτήσει για την τέταρτη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ρεαλιστικά, πάντως, ο στόχος της Χετάφε πρέπει να είναι μια απλή έξοδος στην Ευρώπη, να τερματίσει δηλαδή στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας και όχι κάτι παραπάνω. 
 

«Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τέτοια εποχή θα παλεύουμε με τους μεγάλους του ισπανικού ποδοσφαίρου. Είμαστε μια μικρή ομάδα και είμαι περήφανος για την πορεία μας, ό,τι κι αν συμβεί από δω και πέρα. Πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή» εξηγούσε ο τεχνικός Χοσέ Μπορδαλάς. 

Αγωνιστικά Νέα

Εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής ο Φλαμινί (μέσος, 8/0), ενώ πήρε το ιατρικό ΟΚ και είναι διαθέσιμος μετά από πολλούς μήνες ο αμυντικός μέσος Κάρλος Μπεργκάρα (3/0). Αντίθετα, παραμένει εκτός με ρήξη χιαστών ο εξτρέμ Αμάτ Εντιαγέ (15/1). 

Ρεπορτάζ

Ζορίστηκε περισσότερο από όσο έπρεπε στο 3-2 της Τετάρτης κόντρα στη Λεβάντε, βρήκε όμως τον τρόπο και έφτασε σε ένα ακόμα τρίποντο. Προηγήθηκε με δύο γκολ στο ξεκίνημα, στη συνέχεια χαλάρωσε, ισοφαρίστηκε στο 89’ και απάντησε με ένα άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις.
 

Δέκα βαθμοί στα τέσσερα τελευταία η Αθλέτικ, πάει φουλ για Ευρώπη. Απολύτως αναμενόμενη και δίκαιη η επέκταση του συμβολαίου στον Γκαΐθκα Γκαριτάνο μέχρι το 2020. Ο Βάσκος τεχνικός, που πιο πριν δούλευε στις ακαδημίες του κλαμπ, ανέλαβε ως γνωστό τον Δεκέμβριο, παίρνοντας μια ομάδα που βολόδερνε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και είχε για βασικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής. 
 

Αν θέλει πάντως να βγει Ευρώπη, πρέπει πάντως να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και να βελτιώσει ακόμα παραπάνω τις επιδόσεις της. Ειδικά εκτός έδρας, αφού οι τρεις από τις επόμενες τέσσερις υποχρεώσεις της είναι μακριά από το Μπιλμπάο (εξαίρεση ενός εντός κόντρα στη Ράγιο). Στη Μαδρίτη για την ακρίβεια. Απόψε με τη Χετάφε και μετά με Ρεάλ και Λεγκανές. 

Αγωνιστικά Νέα

Κάρτες συμπλήρωσε ο Μουνιαΐν (επιτελικός, 28/7), νοκ άουτ τέθηκε ο Κάπα (μπακ, 22/0), επιστρέφει στην αποστολή ο πολύτιμος μέσος Ντάνι Γκαρθία (24/0).

Casino