Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΤΣΕ - ΚΟΡΔΟΒΑ
Facts Αγώνα
*Στον α’ γύρο (29/09): Ντόβερ – Μπάροου 0-2
*2-2-3 η παράδοση, με 5/7 g/g
Στο προηγούμενο μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις με την Ντάγκεναμ. Εριξε το βάρος της στα μετόπισθεν και σε γενικές γραμμές κράτησε την αντίπαλο μακριά από το «κουτί» της με εξαίρεση 1-2 φάσεις. Είχε δοκάρι και ελάχιστες ακόμα ευκαιρίες ώστε να πετύχει το νικητήριο γκολ, δεν τα κατάφερε, δίκαιο το τελικό 0-0.
Η μία όψη του νομίσματος «λέει» ότι αγνοεί το τρίποντο εδώ και τρία ματς, η άλλη ότι έχασε μόνο σε ένα από τα 6 τελευταία της (3-2-1).Αμετακίνητη από την 11η θέση της βαθμολογίας. Δεν διαθέτει ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο, αλλά παραμένει εξαιρετικά υπολογίσιμη αντίπαλος όπως «μαρτυρούν» οι μόλις τέσσερις ήττες στα 23 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (9-10-4).
Αδυναμία της η τελική προσπάθεια, φάνηκε ξανά στο Λονδίνο. Ωστόσο, χαρακτηρίζεται για το «στρωτό» ποδόσφαιρο και την επιθετική φιλοσοφία της, ενώ καταφέρνει να διατηρεί τις ισορροπίες στο ανασταλτικό κομμάτι. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη στα εντός έδρας (8-6-7), την πεποίθηση ότι η ομάδα του μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο εάν βρεθεί στη μέρα της εξέφρασε ο τεχνικός Ιαν Εβατς, αν και παραδέχτηκε ότι περιμένει την ομάδα του δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ντόβερ.
Ξανά θα λείψουν οι Ανγκους (10/2) και Ουίλσον (μπακ, 10/0), όπως και ανέτοιμοι οι Μπράουν (μπακ-χαφ, 27/0) και Μπλιθ (φορ, 23/3). Στον αντίποδα, εκ νέου διαθέσιμοι είναι ο στράικερ Τέρνερ και ο στόπερ Τζέιμσον.
Και αυτή με τη σειρά της έμεινε στο 0-0 με την Τσέστερφιλντ την προηγούμενη βδομάδα, παρά το γεγονός ότι είχε την υπεροχή και έφτασε πολύ περισσότερες φορές κοντά στο γκολ, από την αντίπαλό της. Ζήτημα να επενέβη σε δύο φάσεις ο τερματοφύλακας της, συμπερασματικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας εντελώς «αναίμακτα».
Στα πέντε ματς το αήττητο (2-3-0). Σε συνδυασμό με την ήττα της Χάβαντ αύξησε την απόστασή της από τη διακεκαυμένη ζώνη στους εννέα βαθμούς και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και του χρόνου στη Νάσιοναλ Λιγκ. Μεγάλο μέρος αυτής της εξέλιξης πιστώνεται στον πολύπειρο μάνατζερ Χέσενθαλερ, ο οποίος το φθινόπωρο την ανέλαβε προτελευταία και την οδηγεί με ασφάλεια στην παραμονή.
Αρκούντως ικανοποιητικές οι πρόσφατες εκτός έδρας επιδόσεις της (4-2-2), αν και συνολικά δεν τα πηγαίνει καλά μακριά από το Κεντ (5-7-9). «Πρέπει να πάμε στο Μπάροου και να κερδίσουμε, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Εάν χάσουμε στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν και η Χάβαντ κερδίσει σε τρία δικά της θα κινδυνεύσουμε» το σχόλιο του 58χρονου τεχνικού.
Δεν προλαβαίνει μάλλον ο φορ Αλεν (38/6). Περαν αυτού, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.