ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
19:00:00
01.06

ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

FALCON ALKOHOLFRI ARENA (6.500)
280
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ
Ρεπορτάζ

Χέλσινμποργκ σε ένα ματς που μπορούσε να πάει οπουδήποτε. Καλή στο α’ μέρος, αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και πήρε προβάδισμα μόλις στο 11’ με τον Ενσίμα Πίτερ, είχε κάποιες καλές φάσεις που θα μπορούσε να διπλασιάσει, ωστόσο οι επιθετικοί της στάθηκαν αναποτελεσματικοί και άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη όμως η μορφή του αγώνα άλλαξε. Προτίμησε να δώσει βάση στην αμυντική λειτουργία και να διασφαλίσει το προβάδισμα βάζοντας σε δεύτερο ρόλο το δημιουργικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να δώσει χώρο και γήπεδο στους γηπεδούχους και να το πληρώσει στο 66’ δεχόμενη την ισοφάριση. Στα τελευταία λεπτά μάλιστα δέχθηκε ασφυκτική πίεση και γλίτωσε σε δύο πολύ επικίνδυνες καταστάσεις χάρη στην ετοιμότητα του γκολκίπερ της.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός αποστολής έμειναν ο βασικός αμυντικός Τίμπορ Γιόζα (9 συμ.), ο βασικός μέσος Ρόμπιν Εστλιντ (4 συμ.) και ο επιθετικός Κίριλ Πογκρέμπνιακ (5 συμ., 2 αλλαγή), που αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς. Μακροχρόνια τραυματίες ο έμπειρος μέσος Ντομινίκ Τσάτο και ο επιθετικός Χερβ Προυντένσε (χωρίς συμμετοχή) που δεν είναι έτοιμος.

Αντίθετα, εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός μέσος Τζον Μπιόρκενγκρεν (10 συμ., 1 γκολ), ενώ ξεπέρασαν τους μακροχρόνιους τραυματισμούς τους οι μέσοι Μαχμούτ Οτσέν και Μεργκίμ Λάτσι.

ΚΑΛΜΑΡ
Ρεπορτάζ

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα του Μάγκνους Πέρσον εντός έδρας με την Ελφσμποργκ, μετά από μέτρια εμφάνιση.

Το ματς δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ατεχνο στο μεγαλύτερο μέρος του, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν περισσότερο σε δυνατές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με κάποιες ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να σπάνε τη μονοτονία. Σε αυτές τις φάσεις πιο επικίνδυνες ήταν εκείνες της Κάλμαρ, που πήρε προβάδισμα τελικά στο 79’ με αυτογκόλ, χωρίς όμως να προλάβει να το χαρεί για πολύ, καθώς ισοφαρίστηκε στο 82’.

Αγωνιστικά Νέα

Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός επιθετικός Βίκτορ Ελμ (11 συμ., 1 γκολ). Νέο πρόβλημα ο βασικός μεσοεπιθετικός Πάπα Ντιουφ (9 συμ., 2 γκολ) που χτύπησε στον μηρό. Μακροχρόνια τραυματίες οι Γκμπένγκα Αροκόγιο και Γιόχαν Στένμαρκ, που δεν επηρεάζουν.

Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο βασικός μέσος Φιντάν Αλιτί (10 συμ.,1 γκολ, 2 ασίστ).

Casino