ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
01.01

ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

ΣΤΑΝΤΣΠΑΡΚΣΒΑΛΕΝ (5.500)
182
° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Facts Αγώνα

* Μόνο νίκες πέτυχε η Γιόνσεπινγκ στα 4 φιλικά, οι 3 με 2-1, η άλλη με 1-0. Συνολικά, σε φιλικά και Κύπελλο έχει 6 νίκες σε 7 ματς, χάνοντας μόνον από την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη.

* Τα τρία τελευταία ματς της Χάλμσταντ στο Κύπελλο έληξαν G/G και είχαν 2-3 γκολ.

Ρεπορτάζ

Προερχόμενη από την Αλσβένσκαν θεωρήθηκε πως θα παλέψει για την άμεση επάνοδο, ωστόσο γρήγορα φάνηκε πως έχει χτυπητές αδυναμίες. Αλλαξε τεχνικό δύο φορές για να τερματίσει 11η, γλιτώνοντας στο τσακ.

Με τον έμπειρο Αντρέας Μπρένστρεμ στον πάγκο έκανε κάποιες κινήσεις ενίσχυσης, αλλά και «ξεσκαρταρίσματος» του ρόστερ.

Ο σχεδιασμός της ομάδας λέει πως στοχεύει στη δημιουργία μιας ομάδας που στα επόμενα 3 χρόνια θα διεκδικήσει την άνοδο. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν κάποιες κινήσεις ενίσχυσης, αλλά και «ξεσκαρταρίσματος» του ρόστερ. Ετσι, αποκτήθηκε ο μέσος Φάμπιο Γκάμα Ντος Σάντος (Βέρναμο), διατηρήθηκαν οι έμπειροι επιθετικοί Γιάκομπ Ορλόφ και Ντάριλ Σμάιλι και ο αρχηγός Τόμι Τέλιν, ενώ προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής κάποιοι παίκτες ως εναλλακτικές λύσεις. Πλήγμα είναι οι απώλειες του βασικού αμυντικού Μαξ Ουότσον και του στόπερ Αντον Λίλιεμπεκ.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο σημαντικό πρόβλημα ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας, η αποστολή είναι ίδια με εκείνη των τελευταίων φιλικών.

Ρεπορτάζ

Απογοήτευσε τους οπαδούς της, καθώς προερχόμενη από την Αλσβένσκαν και έχοντας κάνει καλές κινήσεις, θεωρείτο από τα φαβορί για την άνοδο. Η αστάθειά της εντός έδρας την έφερε όμως 5η.

Στον πάγκο της παρέμεινε ο 30χρονος Ιγκόρ Κρούλι. Πρόκειται για τον πιο νέο τεχνικό της Σουηδίας σε επαγγελματική Κατηγορία. Χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία πάντως.

Πρωταρχικός στόχος η άνοδος, προς το παρόν όμως τα στοιχεία που υπάρχουν δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Εχασε τον πρώτο της σκόρερ, τον Γιαπωνέζο Κοσούκε Κινοσίτα (11 γκολ πέρσι), ο οποίος εξαργύρωσε την καλή σεζόν πηγαίνοντας στη βελγική Σιντ Τρούιντεν. Η απώλεια αυτή σε συνδυασμό με τον παρατεινόμενο τραυματισμό του Γιόχαν Ούρεμο, δημιουργούν ένα σημαντικό κενό στην επίθεση, το οποίο καλούνται να καλύψουν οι νεοαποκτηθέντες μεσοεπιθετικοί Ντούσαν Τζούριτς (ΓΚΑΪΣ), Σαντάτ Καρίμ (Λαντσκρόνα) και Τζόελ Αλανσον (Ράντερς), οι οποίοι όμως θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής, που ενδεχομένως να στοιχίσει σε βαθμούς. Καλή προσθήκη στην άμυνα ο Αντρέας Γιόχανσον (Νόρσεπινγκ).

Αγωνιστικά Νέα

Μοναδικό πρακτικά πρόβλημα στην πρεμιέρα ο επιθετικός Γιόχαν Ούρεμο του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη.

Casino