-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Facts Αγώνα
*Η Ιντεπεντιέντε ντε Μεντεγίν από την Κολομβία υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς από την Αργεντινή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Δίχως την παρουσία θεατών.
*Προκρίνονται στους «16» της διοργάνωσης οι πρώτοι δύο κάθε ομίλου, ενώ ο τρίτος μεταφέρεται στη φάση των «32» του Κόπα Σουνταμερικάνα.
*Αναμέτρηση για τον 8ο όμιλο, στον οποίο μετέχουν επίσης η Καράκας από τη Βενεζουέλα και η Λιμπερτάδ Ασουνσιόν από την Παραγουάη.
*Α’ Γύρος: Μπόκα Τζούνιορς – Ιντεπεντιέντε ντε Μεντεγίν 3-0.
Αδικήθηκε από την ήττα που γνώρισε με 3-2 εντός από την Καράκας, αφού έχασε πολλές ευκαιρίες και μονίμως πίεζε για το γκολ. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται το αποτέλεσμα που έφερε, καθώς ήταν ένα αρκετά κρίσιμο ματς και πλέον έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο για τη μάχη έστω και της 3ης θέσης, αφού συνεχίζει χωρίς βαθμό στη διοργάνωση.
Για το πρωτάθλημα Κολομβίας, δεν έβγαλε καλό πρόσωπο στην έδρα της Αλιάνσα Πετρολέρα την περασμένη αγωνιστική και έχασε δίκαια με 1-0, παίζοντας βέβαια με αρκετές αλλαγές. Αρκετά νωθρή είναι μάλιστα η πορεία της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, καθώς λαμβάνει την 13η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 11 βαθμούς σε 9 αναμετρήσεις.
Σημαντική η απώλεια του φορ Κάστρο για τον τεχνικό Αλντο Μπομπαντίγια. Χωρίς άλλες σοβαρές απώλειες για το αποψινό παιχνίδι.
Ηταν εξαιρετική απέναντι στη φορμαρισμένη Λιμπερτάδ στην Παραγουάη κερδίζοντάς τη 2-0, χάρη στα τέρματα του διεθνή εξτρέμ Σάλβιο στο 6’ και στο 84’. Θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ και γενικά για πρώτο ματς μετά από έξι μήνες αποχής άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Ένα ακόμα ευχάριστο νέο είναι ότι όλοι οι παίκτες βρέθηκαν αρνητικοί στα τελευταία τεστ κορωνοϊού και έτσι μπόρεσε να ταξιδέψει σχεδόν πλήρης για την Κολομβία. Δεν ταξίδεψε με την αποστολή ο τεχνικός Ρούσο – όπως συνέβη και στο ματς με τη Λιμπερτάδ – ύστερα από σύσταση των γιατρών, αφού ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, λόγω του προβλήματος υγείας που είχε αντιμετωπίσει πριν λίγα χρόνια.
Ο στόπερ Λισάνδρο Λόπες (14/1) ολοκλήρωσε την καραντίνα και είναι διαθέσιμος. Οι μόνοι που εξακολουθούν να απουσιάζουν είναι οι τραυματίες Μπουαφαρίνι (δεξιός μπακ-χαφ, 23/1) και Αμπιλα (επιθετικός, 15/6), καθώς επίσης και ο διεθνής Κολομβιανός εξτρέμ Βίγια (20/2), ο οποίος έχει αποκλειστεί από τις εκδηλώσεις του συλλόγου μέχρι να ξεκαθαριστεί δικαστικά η υπόθεση με την πρώην κοπέλα του, που του έκανε μήνυση για άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας.