-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
* Ο πρώτος κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος όλων των ομίλων περνούν στα τελικά. Οι υπόλοιποι 8 δεύτεροι θα παίξουν στα πλέι οφ (διπλοί αγώνες) για τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις.
* Σε περίπτωση ισοβαθμίας στον όμιλο ισχύουν κατά σειρά: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους ματς, 2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς, 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς, 4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους ματς, 5) Διαφορά τερμάτων στον όμιλο, 6) Καλύτερη επίθεση στον όμιλο, 7) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στον όμιλο, 8) Περισσότερες νίκες στον όμιλο, 9) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες στον όμιλο, 10) Πειθαρχικός έλεγχος (κόκκινη: 3 βαθμοί, κίτρινη: 1 βαθμός, κόκκινη από δύο κίτρινες: 3 βαθμοί), 11) Ο συντελεστής UEFA που χρησιμοποιήθηκε για την κλήρωση του προκριματικού γύρου
* Για τον καθορισμό του καλύτερου δεύτερου δεν υπολογίζονται τα παιχνίδια με την ομάδα που θα τερματίσει τελευταία και ισχύουν κατά σειρά τα κριτήρια: 1) Βαθμοί, 2) Διαφορά τερμάτων, 3) Καλύτερη επίθεση, 4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 5) Περισσότερες νίκες, 6) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 7) Πειθαρχικός έλεγχος, 8) Ο συντελεστής UEFA που χρησιμοποιήθηκε για την κλήρωση του προκριματικού γύρου
Η ήττα από την ισχυρή Ιταλία με 0-1 εντός έδρας τον περασμένο μήνα, ελαχιστοποίησε τις λιγοστές –έτσι και αλλιώς- ελπίδες της για την πρώτη δυάδα. Φάνηκε, βέβαια, ιδιαίτερα ανταγωνιστική κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο και αυτό είναι κάτι που πιστώνεται θετικά στις προσπάθειες όλων μέσα στην ομάδα. Την ερχόμενη Τρίτη θα παίξει στην Ιταλία και αυτές θα είναι και οι τελευταίες της υποχρεώσεις για το 2019.
Εχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία, αλλά τα παιχνίδια αυτά δίνουν ευκαιρία σε όλους να συλλέξουν εμπειρίες, να δείξουν την αξία τους και να μπουν σιγά-σιγά στις επιλογές των ανθρώπων της Εθνικής Ανδρών. Στις τρεις ήττες του ομίλου, δέχτηκε γκολ στο α’ ημίχρονο. Τα 6 από τα 7 τελευταία της ήταν no goal, ενώ αγνοεί την ισοπαλία για 11 παιχνίδια ως γηπεδούχος.
Παραμένει στην κορυφή του ομίλου έχοντας δώσει τα περισσότερα παιχνίδια έως τώρα. Ο Οκτώβρης δεν αποδείχτηκε θετικός, καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει στα δύο ματς κόντρα σε Ιταλία (0-0 εντός έδρας) και Ισλανδία (1-0 εκτός έδρας). Τα επερχόμενα παιχνίδια με Αρμενία και Σουηδία αναμένεται να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητές της για πρόκριση.
Ο κόουτς Στίβεν Κένι έχει πολλές απουσίες για τη δυάδα αγώνων που έρχεται. Τιμωρημένοι είναι οι Μολούμπι (μέσος) και Λι Ο’Κόνορ (στόπερ). Τραυματίες είναι οι Αφολάμπι (επιθετικός) και Λίχι (αρ. μπακ). Στην Εθνική Ανδρών οι επιθετικοί Κόνολι και Πάροτ, ο πρώτος βέβαια άτυχος καθώς αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού.
Σε αυτές τις απώλειες έρχονται να προστεθούν οι Κέλεχερ, Μάστερσον, Φαρούτζια και Κλαρκ. Οπως ήταν λογικό, αναζητήθηκαν οι αντικαταστάτες, αυτοί είναι οι Σκάλι, Ο’Κίφι, Μπαζούνου, Πάουερ και Λέντβιτζ. Μόλις τέσσερις παίκτες αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, οι Κόνορ Κίρνς, Σκέιλς, Ελμπουζέντι και Μαντρόιου.