Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ
Facts Αγώνα
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Η αναμέτρηση αφορά τον «γύρο παρηγοριάς» του Κόπα Μαραντόνα. Οι δώδεκα ομάδες που ΔΕΝ προκρίθηκαν στην τελική φάση είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους των έξι και θα παίξουν μεταξύ τους σε ένα γύρο πέντε αγωνιστικών. Οι νικήτριες θα αναμετρηθούν σε αγώνα μπαράζ και όποια κερδίσει θα δώσει ένα ακόμα μπαράζ με τη φιναλίστ της τελικής φάσης, με έπαθλο ένα εισιτήριο για το Κόπα Σουνταμερικάνα, όχι του 2021 αλλά του 2022.
* Παράδοση τελευταίας 20ετίας με γηπεδούχο την Ουνιόν: 7-1-3
* Συνολική παράδοση τελευταίας 20ετίας: 10-7-6
* Αήττητη η Ουνιόν στις τρεις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους (δύο νίκες, μία ισοπαλία).
* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
* ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΟΥΝΙΟΝ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ 2-1
Αν και εξαρτιόταν από την ίδια η πρόκριση στην τελική φάση, τα… θαλάσσωσε γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα 3-5 από την Ατλέτικο Τουκουμάν που είχε ήδη διασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Εστω τον βαθμό να έπαιρνε θα είχε προκριθεί αυτή αντί της Αρσεναλ Σαραντί που την προσπέρασε στο νήμα χάρη στο δικό της 1-0 επί της Ράσινγκ. Ηδη από το 25’ ήταν πίσω 0-2 και το μόνο που κατάφερνε στη συνέχεια ήταν να μειώνει στο γκολ (1-2, 2-3, 3-4).
Είχε προηγηθεί και η απογοήτευση από τον αποκλεισμό στη φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα από τη βραζιλιάνικη Μπαϊα (ήττα 0-1 στη Βραζιλία, ισοπαλία 0-0 στη ρεβάνς), σε παιχνίδια που εμφανίστηκε μάλλον καλύτερη από τους αντιπάλους της.
Εξακολουθεί να βρίσκεται σε καραντίνα ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Κανιέτε (10/0), ενώ δεν αναφέρονται άλλα αγωνιστικά προβλήματα.
Πέτυχε την περασμένη Τετάρτη πολύ μεγάλη νίκη 3-2 επί της Μπαϊα στη Βραζιλία, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κόπα Σουνταμερικάνα και έφερε τον εαυτό της σε πολύ πλεονεκτική θέση ενόψει της ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης.
Προηγήθηκε γρήγορα 2-0 με δύο τέρματα του επιθετικού Ρομέρο στο 4’ και στο 26’ (το δεύτερο με πέναλτι), δέχτηκε τη μείωση στο 40’ με πέναλτι, πέτυχε το 3-1 στο 68’ με τον 19χρονο μέσο Ενσο Φερνάντες που μάλιστα είχε περάσει αλλαγή μόλις ένα λεπτό νωρίτερα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80’. Αξιο αναφοράς ότι οι Βραζιλιάνοι αστόχησαν σε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου που θα ισοφάριζε το σκορ σε 2-2.
Στο «Κόπα Μαραντόνα» ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από την Ιντεπεντιέντε σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Δέχτηκε το γκολ στο 3’, ενώ προέβη σε εκτεταμένο ροτέισον. Τερμάτισε έτσι στην τελευταία θέση του ομίλου της και θα συνεχίσει στον «γύρο παρηγοριάς». Δεν… σκοτίστηκε πάντως ιδιαίτερα, αφού εξ αρχής είχε ξεκαθαριστεί ότι θα δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στο Κόπα Σουνταμερικάνα.
Όπως είναι λογικό θα παραταχτεί με αναπληρωματική ενδεκάδα, καθώς ακολουθεί η ιστορική ρεβάνς με την Μπαϊα. Στο στάδιο αποθεραπείας ο αμυντικός Χουάν Γκαμπριέλ Ροντρίγκες (31/1) και ο μεσοεπιθετικός Ισνάλδο (9/0).