Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΙΛΕΜ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Νοκ άουτ αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στην έδρα της ομάδας που είναι γηπεδούχος. Χωρίς φιλάθλους. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής προκρίνεται στα πλέι οφ. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα εντός έδρας τον νικητή του Γαλατάσαραϊ-Χάιντουκ.
* Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν.
Εχτισε ψυχολογία συντρίβοντας 4-0 την περασμένη Κυριακή τη Χεράκλες. Μέτρια η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο (0-0), μπήκε αφιονισμένη στο δεύτερο μέρος, καθαρίζοντας το παιχνίδι πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο (3-0 στο 52’).
Στην προηγούμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, που αποτέλεσε ουσιαστικά την επιστροφή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια, συνέτριψε 5-0 στο Λουξεμβούργο την αδύναμη Προγκρές. Ανάξιο ιδιαίτερου σχολιασμού το παιχνίδι με τη Βίλεμ να σημειώνει τρία γκολ στο διάστημα 20’-34’ κι άλλα δύο στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου (46’, 65’).
«Θα ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς αν είχαμε τη στήριξη των οπαδών μας, αλλά ακόμη και έτσι είναι θετικό ότι το παιχνίδι γίνεται στο γήπεδό μας. Η Ρέιντζερς όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της δεν είναι μία κλασική σκωτσέζικη ομάδα. Βάζει πολλούς ποδοσφαιριστές στην αντίπαλη περιοχή. Δεν πρόκειται πάντως να προσαρμοστούμε στον αντίπαλο. Εχουμε το δικό μας σύστημα και πάνω σε αυτό θα στηριχθούμε. Θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι, αλλά κυρίως να προκριθούμε στην επόμενη φάση», σημείωσε ο προπονητής Κόστερ.
Δεν τα κατάφερε και παραμένει εκτός ο ακραίος μπακ/στόπερ Χέιρκενς, σταθερά απουσιάζουν οι νεοφερμένοι Οβούσου (δεξιός μπακ-Ντε Γκράαφσαπ) και Βριτ (φορ-Μπάγερν ΙΙ).
Μπορεί τη Λίνκολν να την καθάρισε άνετα με 5-0 στον προηγούμενο γύρο, αλλά στο Εδιμβούργο τα βρήκε πολύ σκούρα για το πρωτάθλημα της Σκωτίας. Εμεινε στο 2-2 με τη Χιμπέρνιαν. Βρέθηκε πίσω στο 22’, έφερε τούμπα το ματς με τον Μορέλος στο 45’ και τον Αρφιλντ στο 57’, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 71’.
Πλήρωσε την κόπωση και τις απουσίες, οι οποίες αυξάνονται διαρκώς. Μετά τους μέσους Τζακ, Μπάκερ και τον επιθετικό Αρίμπο προστέθηκε στη λίστα των απόντων και ο φορ Ρουφ που αποχώρησε τραυματίας.
«Πρέπει να ισορροπήσουμε στην άμυνα, αφού κάναμε πολλά λάθη ανασταλτικά στον αγώνα με τη Χιμπέρνιαν. Εχω πει στους παίκτες μου πως μέσα από την καλή άμυνα έρχονται οι νίκες. Η Βίλεμ διαθέτει πολύ σκληρή ομάδα. Το ότι μαθαίνουμε πως έχει κάποιες απουσίες δεν πρόκειται να μας αποπροσανατολίσει. Εξάλλου κι εμείς πρέπει να βρούμε λύση σε κάποιους σημαντικούς απόντες», τόνισε ο Αγγλος τεχνικός.
Τα 9 από τα 10 φετινά παιχνίδια της Ρέιντζερς σε όλες τις διοργανώσεις ήταν N/G.
Εκτός μάχης οι μέσοι Τζακ, Μπάκερ και οι επιθετικοί Αρίμπο, Ρουφ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο έμπειρος φορ Ντεφόε, που επέστρεψε προσφάτως από τραυματισμό, αν και δύσκολα ο Τζέραρντ θα τον ξεκινήσει μαζί με τον Μορέλος στην επίθεση.