ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΕ 11 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ
01.01

ΜΕ 11 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

ΣΙΟΥΔΑΔ ΝΤΕ ΛΑ ΠΛΑΤΑ (53.000)
754
20° C Ηλιόλουστος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ 11 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

Facts Αγώνα

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Οι 26 ομάδες αγωνίζονται από μία φορά μεταξύ τους σε  25 αγωνιστικές. Η πρώτη κατακτά το πρωτάθλημα, ενώ οι τέσσερις τελευταίες στην ειδική κατάταξη παραμονής – αφορά την τελευταία τριετία – υποβιβάζονται. Από τη 2η κατηγορία ανεβαίνουν δύο ώστε το πρωτάθλημα 2019/2020 να γίνει με 24 ομάδες.
Η Αργεντινή δικαιούται 6 εισιτήρια για το Λιμπερταδόρες και 6 για το Σουνταμερικάνα. 
Στο Λιμπερταδόρες:
Απευθείας στους ομίλους οι τρεις πρώτες της βαθμολογίας, η νικήτρια του Κυπέλλου και η νικήτρια του Λιγκ Καπ. και στα προκριματικά η 4η του πρωταθλήματος. 
Στο Σουνταμερικάνα:
Η φιναλίστ του Λιγκ Καπ (όχι του Κυπέλλου) και οι ομάδες που θα βρεθούν από την 5η μέχρι και την 9η θέση του πρωταθλήματος.

* Παράδοση (τελευταία 10ετία με γηπεδούχο την Εστουντιάντες): 0-1-0
* Παράδοση (τελευταία 10ετία συνολικά): 1-1-0
* Στο περσινό πρωτάθλημα είχαν αναμετρηθεί στην Κόρδοβα και η Εστουντιάντες είχε νικήσει 1-0.

 

Ρεπορτάζ

Ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Αρχεντίνος και έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Κόπα Σουνταμερικάνα 2020. Βρέθηκε πίσω 1-0 στο 9ο λεπτό, όμως έφτασε στην ισοφάριση στο 38’ χάρη στον επιθετικό Κάστρο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν μία ελαφρά υπεροχή αλλά και η ίδια είχε κάποιες ευκαιρίες. Τελικώς, όχι μόνο δεν κατάφερε να πετύχει την ανατροπή, αλλά δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 78’, φεύγοντας με… άδεια χέρια από την πρωτεύουσα.

Αγωνιστικά Νέα

Αποθεραπεύτηκαν και επιστρέφουν ο 39χρονος αμυντικός χαφ Μπράνια (12/0), ο 20χρονος αριστερός μπακ Ερκιάγα (14/0), ο δεξιός μπακ Φακούντο Σάντσες (17/0) και ο 21χρονος αμυντικός χαφ Ιβάν Γκόμες (13/0). Αντίθετα δεν είναι έτοιμος ακόμα ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Πελεγκρίνι (12/2) που – παρά την πολύ μικρή του ηλικία – αποτελεί κομβικό κρίκο στην επιθετική της ανάπτυξη.

Ρεπορτάζ

Ξεκίνησε ιδανικά το πρώτο παιχνίδι εναντίον της Παλεστίνο για την πρόκριση στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς προηγήθηκε 2-0 με τέρματα του Κολομβιανού επιθετικού Μορένο στο 3’ και του χαφ-εξτρέμ Ραμίρες στο 38’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Όμως οι Χιλιανοί αντέδρασαν και μείωσαν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, για να φτάσουν στην ισοφάριση στα μισά της επανάληψης. Η ρεβάνς είναι την προσεχή Τετάρτη και πλέον για να προκριθεί χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία από 3-3 και πάνω.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας 0-0 με την Ουρακάν, σε ένα ματς όπου χρησιμοποιήθηκε αναπληρωματικό σχήμα. Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι έχει φέρει τέσσερις σερί ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις αλλά και ότι δεν έχει ηττηθεί μέσα στο 2019 (2 νίκες, 5 ισοπαλίες).
 

Αγωνιστικά Νέα

Για άλλη μία φορά θα παίξει με αναπληρωματική ενδεκάδα για να προφυλαχτούν οι βασικοί ενόψει της μάχης της Χιλής. Σε στάδιο αποθεραπείας ο διεθνής Περουβιανός κεντρικός αμυντικός Αραούχο (11/0).

Casino