Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Πάλεψε με σθένος και λίγο έλειψε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Γιόνσεπινγκ, μια στιγμή όμως ασυνεννοησίας της άμυνας με τον γκολκίπερ στο 80’, έφερε την ήττα με 1-0.
Δεύτερη κολλητή ήττα και σημαντική υποχώρηση στη βαθμολογία. Το παλεύει. Νεοφώτιστη μεν, εντούτοις έχει καταφέρει να σταθεί με αξιώσεις στα περισσότερα παιχνίδια της και δείχνει πως έχει τις δυνατότητες να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της Κατηγορίας. Βέβαια, τα τρία τελευταία ματς έχουν φέρει έντονο προβληματισμό, κυρίως για τις αμυντικές της επιδόσεις, καθώς έκανε αρκετά σημαντικά λάθη.
Κάρτες συμπλήρωσε και είναι τιμωρημένος ο ενίοτε βασικός μέσος Στέφαν Λίντμαρκ (11 συμ., 6 αλλαγή).
Παραμένουν τραυματίες και αμφίβολοι ο βασικός όταν είναι καλά επιθετικός Μπαϊράμ Αγιέτι (1 συμ., 1 γκολ), που βρίσκεται στην αποθεραπεία από τραυματισμό στον μηρό και αναμένεται να επιστρέψει αργότερα μέσα στον Αύγουστο, όπως και ο βασικός επιθετικός Αλέξις Μπάκα (3 συμ., 2 γκολ, 1 ασίστ), που έχει πρόβλημα στο γόνατο. Τραυματίας είναι ο αναπληρωματικός αμυντικός Νίκλας Ρόχολτ (8 συμ., 6 αλλαγή), που χτύπησε στο δάχτυλο του χεριού του και θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες. Μακροχρόνια τραυματίας ο επιθετικός Ανταμ Τσενούφι, που αναμένεται πίσω τον Οκτώβριο.
Δεύτερη κολλητή νίκη, εντός έδρας και πάλι, μετά τη Βεστερός, επικράτησε με το ίδιο σκορ, 2-1, της Τρέλεμποργκ.
Μπήκε αποφασιστικά και προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο (17’ Αΐλτον Αλμέιδα και 33’ Μοχάμεντ Σαΐντ), αμφότερα με ασίστ του Αντον Αντρέασον, δέχθηκε τη μείωση στο 50’, κράτησε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα το προβάδισμα.
Η ομάδα του Κιθ Μίλεν μπήκε στο πρωτάθλημα με στόχο να αποτελέσει τον τρίτο πόλο και να προσπαθήσει να μπει σφήνα στην απευθείας άνοδο, ωστόσο με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας, έδειξε πως δεν είναι ακόμη έτοιμη να υποστηρίξει στην πράξη τις προσδοκίες των οπαδών της. Ο Αγγλος τεχνικός, δείχνει να μην έχει την απόλυτα εμπιστοσύνη των παικτών, με τους οποίους λέγεται ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις και τα επόμενα ματς αναμένεται να καθορίσουν εν πολλοίς το μέλλον του στον πάγκο. Τελευταία πάντως δείχνει να φτιάχνει κάπως το κλίμα.
Τραυματίστηκε ο βασικός μεσοεπιθετικός Μπουμπακάρ Τζομπ (11 συμ., 1 γκολ) και αναμένεται να λείψει τις επόμενες 4-6 εβδομάδες. Τέλος για φέτος ο βασικός μέσος Καρλ Βέντε (10 συμ.), που υπέστη ρήξη χιαστών.
Εκτός αποστολής έμειναν και πάλι ο μέσος Ντάνιελ Πάουλσον (6 συμ., 1 γκολ) και οι βασικοί αμυντικοί Ολιβερ Στάνισιτς (8 συμ.) και Καρλ Γιόχαν Λίντμπλαντ (5 συμ.), όλοι τους τραυματίες. Μακροχρόνια τραυματίες οι μέσοι Σάμιουελ Ολσον (1 συμ., 1 γκολ) και Αρβιντ Σίγκουρντσον (χωρίς συμμετοχή).
Επιστρέφει έχοντας εκτίσει την ποινή του ο βασικός μέσος Λούκας Λάγκεφελντ (10 συμ., 1 γκολ).