-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ
Facts Αγώνα
* Τελικός του Κυπέλλου Ολλανδίας ο οποίος παραδοσιακά διεξάγεται στο ουδέτερο «Ντε Κάουπ» του Ρότερνταμ. Μονός αγώνας. Σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει ισόπαλο, θα ακολουθήσει παράταση και αν δεν υπάρξει ούτε τότε νικητής, θα οδηγηθούμε στη διαδικασία των πέναλτι.
* Κεκλεισμένων των θυρών.
* Για το πρωτάθλημα στις 26/09: Αγιαξ – Φιτέσε 2-1.
Την Πέμπτη, μολονότι για δεύτερο σερί παιχνίδι ήταν καλύτερος από τη Ρόμα, έμεινε στο 1-1 στην Ιταλία και σε συνδυασμό με το 1-2 με το οποίο είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.
Στην Eredivisie έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει τη νίκη στην έδρα της Βάαλβαϊκ (1-0) και διατηρώντας το +11 από τους διώκτες της βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.
Είναι ο πολυνίκης στη διοργάνωση του Κυπέλλου, έχοντας στην τροπαιοθήκη του συνολικά 19 τρόπαια (25 φορές έλαβε μέρος σε τελικό). Προκρίθηκε στο φετινό τελικό κερδίζοντας με το ευρύ 3-0 στην έδρα της Χέρενφεν.
«Η Φιτέσε είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Εχει κερδίσει όλες τις ομάδες κορυφής εκτός από τον Αγιαξ. Αγωνίζεται σχεδόν από το ξεκίνημα της σεζόν με την ίδια ενδεκάδα και έχει αποκτήσει ομοιογένεια. Είμαστε το φαβορί αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Δεν θα είναι εύκολο», τόνισε ο προπονητής Τεν Χαχ.
Επιστρέφει ο δεξιός μπακ Μαζράουι (15 συμ.). Πάντα εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπλιντ (23/1) και ο τερματοφύλακας Ονάνα (20 συμ.), δύσκολα ο δεξιός μπακ Κλάιμπερ (12 συμ.), αμφίβολος ο επίσης δεξιός μπακ Ρενς (12/1).
Εχοντας προφανώς στο μυαλό της τον αποψινό τελικό, παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα 0-0 στην ουραγό Ντεν Χάαγκ και εκτός του ότι απομακρύνθηκε από τη 2η θέση της βαθμολογίας, είδε την 5η Φέγενορντ να την πλησιάζει σε απόσταση βολής.
Μόλις μία φορά έχει καταφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο στην 128χρονη ιστορία της (2016, έχει πάρει μέρος συνολικά σε τέσσερις τελικούς). Στα ημιτελικά της διοργάνωσης επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Φένλο.
«Αν αγωνιστούμε 10 φορές κόντρα στον Αγιαξ θα χάσουμε περισσότερες φορές απ’ όσες θα κερδίσουμε. Σε ένα παιχνίδι, πάντως, όλα είναι πιθανά. Δεν ταξιδεύουμε στο Ρότερνταμ με στόχο να παίξουμε καλά. Ταξιδεύουμε για να πάρουμε το Κύπελλο. Πρέπει να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε», σημείωσε ο προπονητής Λετς.
Εξαιρετικά αμφίβολος ο χαφ Φρουχ (16/2).