ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ
00:00:00
17.02

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ

ΧΟΡΧΕ ΛΟΥΙΣ ΧΙΡΣΙ (30.000), ΛΑ ΠΛΑΤΑ
46
26° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΝΤΕ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Facts Αγώνα

* Παράδοση τελευταίας 10ετίας με γηπεδούχο την Εστουδιάντες: 1-1-2
* Συνολική παράδοση τελευταίας 10ετίας: 2-2-2
* Συνολική παράδοση σε επίπεδο Πριμέρα: 2-2-2
* Οι τρεις στις τέσσερις πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους έληξαν με G/G, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το σύνολο τερμάτων 2-3.

 

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΝΤΕ ΛΑ ΠΛΑΤΑ
Ρεπορτάζ

Απέσπασε εκτός έδρας 0-0 από τη Νιούελς και παρέμεινε αήττητη για 5η συνεχόμενη αγωνιστική, έχοντας καταγράψει μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό με πολλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, ενώ ήταν τυχερή στα τελευταία λεπτά που δεν δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι στους γηπεδούχους.
 

Στοχεύει στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας, ώστε να διασφαλίσει διεθνές εισιτήριο για το 2021. Απόψε η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς αυτό είναι το – θεωρητικά – πιο εύκολο παιχνίδι από τα τέσσερα που έχει ακόμα να δώσει στο τρέχον πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα τρία είναι εντός έδρας με την πρωτοπόρο Ρίβερ, εκτός έδρας με τη Λανούς και εντός έδρας με την περσινή πρωταθλήτρια Ράσινγκ.

Αγωνιστικά Νέα

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της θα κάνει ο νεοαποκτηθείς διεθνής κεντρικός αμυντικός Ρόχο. Επέστρεψαν από το Προολυμπιακό της Κολομβίας ο κεντρικός αμυντικός Κολόμπο (9/1) και ο αριστερός μπακ Μούρα (9/1) και ενδεχομένως να βρίσκονται στον πάγκο.

ΝΤΕΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ
Ρεπορτάζ

Δεν κατάφερε να επιβληθεί εντός έδρας της Κολόν Σάντα Φε, μένοντας στο 0-0 και χάνοντας σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά της για είσοδο στην πρώτη δεκάδα και εξασφάλιση θέσης στο Κόπα Σουνταμερικάνα 2021. Δεν έφτασε στο υψηλό επίπεδο απόδοσης που μας είχε συνηθίσει τις τελευταίες αγωνιστικές  και μάλιστα στα τελευταία λεπτά κινδύνεψε και με ήττα.

Πάντως διεύρυνε το αήττητό της στις έξι αγωνιστικές, έχοντας καταγράψει σε αυτό το διάστημα τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μάλιστα σε αυτά τα έξι παιχνίδια έχει δεχτεί συνολικά μόλις τρία τέρματα εκ των οποίων το ένα ήταν με πέναλτι και άλλο ένα με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Ουνσαϊν.

Αγωνιστικά Νέα

Σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική δεν αναμένονται μεταβολές στην αρχική ενδεκάδα, εκτός ίσως από την περίπτωση του μέσου Νέλσον Ασεβέδο (3/0) που είχε κάποιες μυϊκές ενοχλήσεις. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί, εάν όμως δεν τα καταφέρει, θα τον αντικαταστήσει ο Σέρο (8/0).

Casino