- Στις 38 τελευταίες αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Μάριεχαμν μετρά 15 νίκες, η Χάκα 16 ενώ επτά φορές αναδείχθηκαν ισόπαλες.
- Συνολικό ρεκόρ 9-3-6 με γηπεδούχο τη Μάριεχαμν και 8-2-5 σε επίπεδο Veikkausliiga.
- Στον Α’ γύρο (12/4): Χάκα – Μάριεχαμν 0-1.
- Στον Β’ γύρο (21/7): Μάριεχαμν – Χάκα 1-1.
- Στο Λιγκ Καπ (26/2): Μάριεχαμν – Χάκα 0-0.
- Έξι διαδοχικά 2-3 γκολ στις συναντήσεις τους στο γήπεδο της Μάριεχαμν στο πρωτάθλημα.
- Οκτώ Over 2,5 στα έντεκα τελευταία εντός έδρας της Μάριεχαμν σε όλες τις διοργανώσεις.
- Τέσσερα σερί Goal/goal στα εκτός έδρας της Χάκα. Τα τρία πιο πρόσφατα ήταν και Over 2,5.
- Τεχνητός χλοοτάπητας.
- Δείτε τα προγνωστικά Veikkausliiga.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΧΑΚΑ
Facts Αγώνα

ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ
Ρεπορτάζ
Δεν κατάφερε να πάρει κάτι η Μάριεχαμν από το ομολογουμένως δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ίλβες (2-1) στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, κράτησε το μηδέν, όμως λύγισε στο 50’ από το σημείο του πέναλτι. Δεν παράτησε το ματς, άλλαξε τακτική κι ανέβηκε ψηλότερα στο γήπεδο, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο 75’ με τον Αντεντογίν. Ωστόσο στο 84’ ήρθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων για το τελικό 2-1.
«Ήταν μια καλή εμφάνιση από τους παίκτες, άφησαν ό,τι είχαν στο γήπεδο. Καταφέραμε να μείνουμε στη διεκδίκηση βαθμού η βαθμών μέχρι τέλος. Πρέπει να αποδεχθούμε την ήττα και στρεφόμαστε στα πέντε τελευταία παιχνίδια», το σχόλιο του κόουτς της Μάριεχαμν, Γουίλιαμς.
Μπαίνει στα πλέι οφ στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και στο +7 από την τελευταία θέση. Τα μαξιλαράκια της είναι σημαντικά, ωστόσο θα χρειαστούν κάποιους γρήγορους πόντους για να νιώσει ακόμη πιο ασφαλής. Μετρά μόλις μία νίκη στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-4-5).
Αγωνιστικά νέα
Χωρίς νέες απουσίες.

ΧΑΚΑ
Ρεπορτάζ
Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Από τον στόχο της εξάδας, η Χάκα έχει φτάσει στο σημείο να παίζει για τη ζωή της σε κάθε αναμέτρηση. Με ήττα (τι πιο σύνηθες) ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο, χάνοντας με 3-2 στο εξάποντο από την Ούλου.
Κατάφερε να αιφνιδιάσει, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ στο 11’ με τον Σετζιού, ωστόσο η χαρά της κράτησε λίγο αφού πέντε λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε. Υπέφερε στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο και τελικά δεν άντεξε, δεχόμενη δύο ακόμη γκολ πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο 45λεπτο πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά το γκολ της μείωσης από τον Χουντ ήρθε πολύ αργά, στο 90’ και δεν υπήρχαν περιθώρια για κάτι καλύτερο.
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, αλλά μετά το 0-1, για κάποιο λόγο φοβηθήκαμε. Ήμασταν πολύ παθητικοί και η ορμή μας στο φινάλε δεν ήταν αρκετή», οι δηλώσεις του κόουτς Μάρτονεν.
Τελευταία νίκη της Χάκα στις 2 του Ιουλίου, με οκτώ ήττες και μόλις μια ισοπαλία από τότε. Υποχώρησε πια εντός της επικίνδυνης ζώνης, πάντα στο +2 από την ουραγό Κότκα και πλέον στο -2 από μια θέση ασφαλείας. Η πίεση έχει χτυπήσει κόκκινο και το άγχος σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι καθόλου καλός σύμβουλος…
Αγωνιστικά νέα
Τραυματίες οι Ντάντας (στόπερ) και Μπουλγκάκοφ (εξτρέμ). Λογικά δεν προλαβαίνει το ματς ο Πάρφιτ-Γουίλιαμς (εξτρέμ).