Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΣΕΛΤΙΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Πάρα πολύ επικίνδυνη έξοδος για τη Σέλτικ, η Μάδεργουελ δεν αστειεύεται και όπως της έβαλε δύσκολα στον πρώτο γύρο, έτσι μπορεί να κάνει και απόψε. Όλα τα φόντα έχουν οι γηπεδούχοι για να γίνει η έκπληξη, κρατάμε με ρίσκο το 1Χ στο 2.07 της Stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΣΕΛΤΙΚ
Facts Αγώνα
- 7-15-72 η παράδοση.
- Α’ Γύρος: Σέλτικ – Μάδεργουελ 3-2
- Over 2,5 ήταν οι 5 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Δείτε τα προγνωστικά Πρέμιερ Σκωτίας.
Μάλλον ούτε η ίδια περίμενε τόσο καλούς τους Ρέιντζερς. Πολύ διαβασμένοι οι αντίπαλοί της, παρότι κατάφερνε και έβγαζε ορισμένες φάσεις, δεν βρήκε ποτέ το γκολ που αναζητούσε. Μοιραία, ήρθε το 1-0 στο 67’, κινδύνευσε άμεσα και με δεύτερο τέρμα, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα, χάνοντας εν τέλει με ένα γκολ διαφορά στο «Άιμπροξ».
Έπεσε από την πρώτη τριάδα η Μάδεργουελ, που με τόσο κόπο πάλεψε να μπει σε αυτήν. Βέβαια, η ήττα στη Γλασκώβη δεν μειώνει ή ακυρώνει επ’ ουδενί την εντυπωσιακή της πορεία μέχρι και τώρα. Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έχει βελτιώσει και την άμυνα που την πλήγωνε στο ξεκίνημα της σεζόν και όλα αυτά με έναν σκασμό απουσίες, που δεν λένε να μειωθούν, ίσα-ίσα.
Αμφίβολοι είναι οι Χάλιντεϊ (μέσος, 2 συμ.), Όξμπορο (τερματοφύλακας, 0 συμ.), ΜακΓκί (αμυντικός, 0 συμ.), εκτός παραμένουν οι τραυματίες Νίκολσον (μέσος, 0 συμ.), Στουπάρεβιτς (επιθετικός, 0 συμ.), Ρόμπινσον (επιθετικός, 0 συμ.) και Σουλέ (επιθετικός, 0 συμ.), ενώ με την εθνική του ομάδα λείπει ο αρχισκόρερ Μασανβάις (επιθετικός, 17 συμ./8 γκολ).
Ένα ματς που θα έπρεπε να το κερδίσει δίχως το παραμικρό άγχος, αλλά η ίδια τα είδε κωλυόμενα για αρκετή ώρα. Η Λίβινγκστον προηγήθηκε δύο φορές νωρίς-νωρίς, η ίδια είχε άμεσες απαντήσεις με τους Νίγκρεν και Γιανγκ και ως το 10’ το ματς ήταν ήδη στο 2-2! Στη συνέχεια βρήκε τα πατήματά της, προηγήθηκε με 4-2 ως την ανάπαυλα με σκόρερ τους Νίγκρεν και Ένχελς, διατηρώντας μέχρι τέλους το συγκεκριμένο σκορ.
Με την εικόνα που παρουσιάζει η Σέλτικ ακόμα και στις νίκες που έκανε απέναντι σε Αμπερντίν και Λίβινγκστον, δύσκολα μπορεί να πει κανείς πως έχει βρει ρυθμό. Ο Βιλφρέντ Νανσί δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στα ευρωπαϊκά δεδομένα, δεν είναι και όσο εύκολο περίμενε ίσως, αλλά τα διαδοχικά ματς και οι υψηλές απαιτήσεις της ομάδας, λογικά θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Στο -3 από την κορυφή, αν κερδίσει απόψε θα πιάσει τη Χαρτς, αλλά απαιτείται και ανάλογη συνέχεια, με το «Old Firm» να ακολουθεί το Σάββατο.
Οι εξτρέμ Τουνέκτι (11 συμ./1 γκολ) και Μπαλικουίσα (7 συμ.) λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αμφίβολος ακόμα ο Ιχεανάτσο (επιθετικός, 4 συμ./2 γκολ), πάντα εκτός οι Ζότα (εξτρέμ, 0 συμ.), Κάρτερ-Βίκερς (αμυντικός, 7 συμ.), Τζόνστον (αμυντικός, 2 συμ.), Σαράτσι (αμυντικός, 8 συμ.) και Όσμαντ (επιθετικός, 1 συμ.).