ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΙΒΕΡΝΤΟΝ
ΕΛΒ1
17:30
22.10

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΙΒΕΡΝΤΟΝ

Στηρίζεται στην έδρα της η Λουκέρνη
1
X
2
Εκτίμηση
Swissporarena
181
14° C Συννεφιασμένος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΙΒΕΡΝΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μηνάς Βέργης Μηνάς Βέργης
Ώρα έναρξης: 17:30

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1Χ+G/G

Απόδοση: 1.90
novibet Παίξε νόμιμα

Ομάδα έδρας η Λουκέρνη, έχει μαζέψει 10 βαθμούς εντός έδρας φέτος. Μόνο μία φορά έχει κρατήσει το μηδέν πίσω σε εντός έδρας παιχνίδι φέτος η ομάδα του Φρικ, ενώ η Ιβερντόν έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της. Εκτιμούμε πως δεν θα χάσει η Λουκέρνη, πολύ χαμηλά ο άσος, καλύτερο το 1Χ+G/G στο 1.90 (Novibet).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΙΒΕΡΝΤΟΝ

Facts Αγώνα

  • Αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του ελβετικού πρωταθλήματος.
  • Πρώτη φορά αντιμέτωπες από το 2005.
  • Η Λουκέρνη είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πετύχει γκολ από στατική φάση.
  • Η Ιβερντόν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα νεοπροβιβασθείσας εδώ και μία εξαετία.
ΛΟΥΚΕΡΝΗ
Ρεπορτάζ

Οι δύο ήττες με τις οποίες έκλεισε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή επισκίασαν την έως τώρα πολύ καλή εικόνα που είχε δείξει στο πρωτάθλημα. Η Λουκέρνη είναι 4η σε ισοβαθμία με τη Λουγκάνο και την Ιβερντόν, έχοντας συλλέξει 15 βαθμούς έπειτα από 10 αγωνιστικές.

Στο τελευταίο της παιχνίδι (08/10) ηττήθηκε με 3-1 από τη Λωζάνη. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Γιασάρι, όμως δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος και δέχτηκε τρία γκολ. Στο αμέσως προηγούμενο, δέχτηκε άλλα τέσσερα από τη Ζυρίχη εντός έδρας (1-4).

Προηγουμένως, έτρεχε ένα σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκοντας τη φόρμα της από τα τέλη Αυγούστου και έπειτα, όταν και αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το είχε τονίσει ο προπονητής της, Μάριο Φρικ, είχαν καταπονηθεί αρκετά οι ποδοσφαιριστές του στο ξεκίνημα της σεζόν, λόγω των συνεχόμενων αγώνων.

Περισσότερο προβληματίζει η επιθετική λειτουργία της, καθώς έχει σκοράρει 13 γκολ, δημιουργώντας μόλις 11 μεγάλες ευκαιρίες τις λιγότερες στο πρωτάθλημα. Η ήττα από τη Ζυρίχη ήταν η πρώτη εντός έδρας έπειτα από 5 αγωνιστικές (3-1-1), στηρίζεται στο γήπεδό της η Λουκέρνη. Υπάρχουν εξελίξεις και στα διοικητικά του συλλόγου, καθώς ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Μπέρναρντ Άλπστεγκ, αποτελεί παρελθόν, έπειτα από απόφαση των υπόλοιπων μετόχων.

«Είμαι βέβαιος πως οι εξωαγωνιστικές εξελίξεις δεν θα επηρεάσουν την ομάδα», τόνισε ο Φρικ και συνεχίζει: «Εμπιστευόμαστε τους νεαρούς παίκτες μας, θα συνεχίσουν να παίρνουν ευκαιρίες και στο μέλλον. Έχει έρθει η ώρα να αναδειχτούν».

Αγωνιστικά Νέα

Τραυματίστηκε στον ώμο και έκανε χειρουργείο ο φορ Αντέμι (8/0), θα επανέλθει από το νέο έτος. «Νυστέρι» και για τον στόπερ Μπεκά (10/0), έπαθε ρήξη χιαστών και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

ΙΒΕΡΝΤΟΝ
Ρεπορτάζ

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Μετά την 13η του Αυγούστου, όταν και γνώρισε τη συντριβή στην έδρα της Λουγκάνο (6-1), η ομάδα του Μάρκο Σάλιμπαουμ έτρεξε αήττητο σερί 5 αγώνων μέχρι τις 7 Οκτώβρη, όταν και έχασε για πρώτη φορά εντός έδρας, από την Γκρασχόπερς (0-3).

Η Ιβερντόν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα νεοπροβιβασθείσας ομάδας από το 2017, όταν η Ζυρίχη είχε συγκεντρώσει 17 βαθμούς στο αντίστοιχο διάστημα. Φέτος, το σύνολο του Σάλιμπαουμ έχει συλλέξει 15 βαθμούς έπειτα από 10 αγωνιστικές, με όπλο την έδρα της, το “Stade Municipal”, εκεί όπου επέστρεψε πρόσφατα, καθώς το γήπεδο δεν ήταν διαθέσιμο λόγω έργων βελτίωσης.

Γιουνγκ Μπόις, Σερβέτ και Βασιλεία είναι τρία από τα φετινά «θύματα» της ομάδας, η οποία παίζει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, με την μπάλα πάνω-κάτω και χωρίς πολλές σκοπιμότητες. 15 γκολ έχει σημειώσει η Ιβερντόν μέχρι στιγμής στη Super League, παρότι είναι χαμηλά σε ποσοστά κατοχής και xGoals, έχει αξιοποιήσει τις 9 από τις 15 μεγάλες ευκαιρίες που έχει δημιουργήσει.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σάλιμπαουμ ο εξτρέμ Βαρόλ Τάσαρ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. «Ο προπονητής μας δίνει αυτοπεποίθηση. Έχουμε πολλές νέες προσθήκες στην ομάδα, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, αλλά παραμένουμε ενωμένοι. Ακόμη και μετά από αποτυχίες επιστρέφουμε πιο δυνατοί».

Αγωνιστικά Νέα

Μακροχρόνιοι οι Σόρενσεν (στόπερ) και Σίλβα (χαφ), επιστρέφει ο στόπερ Μαλούλα (2/0) που ξεκίνησε στα δύο πρώτα παιχνίδια. Έξω και ο νεαρός εξτρέμ Κουρί, έχει παίξει μία φορά και έδωσε ασίστ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino