ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ
15:15
26.02

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Αήττητη από το 2017 η Λουκέρνη
ΣΟΥΙΣΠΡΟΑΡΕΝΑ (17.000), ΛΟΥΚΕΡΝΗ
56
1° C Χιόνι
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Facts Αγώνα

Α’ ΓΥΡΟΣ: Λουκέρνη – Γκρασχόπερς 1-1 (10/8/22), Γκρασχόπερς – Λουκέρνη 1-3 (29/10/22).

* Αήττητη η Λουκέρνη στα 15 πιο πρόσφατα επίσημα ματς η Λουκέρνη απέναντι στην Γκρασχόπερς (8-7-0). Τελευταία νίκη της Γκρασχόπερς το εντός έδρας 4-1 του 2017.

* Αήττητη μες το 2023 η Λουκέρνη, αν και μετρά τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε ματς. Εννέα ισοπαλίες φέτος, αποτελούν ρεκόρ (μαζί με τη Σερβέτ).

* Η Λουκέρνη έχει δεχθεί γκολ στα 14 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Η Γκρασχόπερς έχει σκοράρει στα 10 τελευταία ματς, μόνο η Βίντερτουρ έχει περισσότερα (11).

* Επτά ήττες στα 11 πιο πρόσφατα ματς καταγράφει η Γκρασχόπερς (3-1-7). Στα πέντε πιο πρόσφατα έχει μόνο μία νίκη (1-1-3), το 2ο χειρότερο ρεκόρ μετά τη Σιον (2β.)

ΛΟΥΚΕΡΝΗ
Ρεπορτάζ

Παρέμεινε αήττητη για ακόμη ένα παιχνίδι, είχε δύσκολη αποστολή εκτός έδρας με τη Σεντ Γκάλεν όμως έβγαλε την αποστολή της εις πέρας. Δικαίως θεωρεί άδικο το αποτέλεσμα, αλλά οι αιτίες βρίσκονται μόνο στους παίκτες της.

Ξεκίνησε χαλαρά το ματς και έμεινε γρήγορα πίσω στο σκορ. Δύσκολη έδρα, δύσκολη αντίπαλος και 1-0 στο 14′. Έξι λεπτά αργότερα γύρισε όλο το ματς, αφού κέρδισε το αριθμητικό πλεονέκτημα (20′) λόγω αποβολής του αντίπαλου γκολκίπερ. Αυτό έδωσε την ευκαιρία να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να ανατρέψει την κατάσταση.

Αρχικά ισοφάρισε με τον Φρίντεκ (32′) και πήρε προβάδισμα με τον Μπελόκο (62′). Έγινε αφεντικό της αναμέτρησης και όλα έδειχναν ότι θα έφευγε με τη νίκη, όμως υπέπεσε σε πέναλτι (79′) και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης. Πίεσε αλλά δεν κατάφερε να προηγηθεί για δεύτερη φορά μες το παιχνίδι.

Ισορροπία στα αποτελέσματά της, από έξι νίκες και ήττες, στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται οριακά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας (5η) με 6β. απόσταση από την τελευταία θέση.

Αγωνιστικά Νέα

Ουδέν νεότερο από το ιατρικό δελτίο της ομάδας συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μίλερ (γκολκίπερ, 20 συμ.) και Βάσιτς (γκολκίπερ, 2 συμ.), όπως και οι Κάντακ (χαφ, 12/2) και Μπουρχ (στόπερ, 18/3).

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ
Ρεπορτάζ

Σκληρή ήττα που την βάζει σε μπελάδες αυτή της περασμένης αγωνιστικής. Ξεκίνησε θετικά ως τυπικά γηπεδούχος απέναντι στη Ζυρίχη, αλλά έκανε καταστροφικό β’ ημίχρονο και έφυγε με ήττα 2-1. Μια ήττα που την κρατά χαμηλά στη βαθμολογία, μόλις στο +3 από την τελευταία θέση.

Μπήκε όντως καλύτερα από την αντίπαλό της και έβαλε τις βάσεις για νίκη. Το γκολ του Νταντάσοβ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, στο 30′ έδωσε μεγάλη αισιοδοξία στους παίκτες και τους οπαδούς. Αγωνίστηκε σωστά και με καλό αμυντικό πλάνο.

Άλλη ομάδα εμφανίστηκε στην επανάληψη. Ασύνδετη, με πολλά λάθη στο αμυντικό κομμάτι, παρέδωσε γρήγορα τα ηνία του αγώνα. Προειδοποιητική βολή το ακυρωθέν γκολ της αντιπάλου στο 57′, δέχθηκε δύο έγκυρα σε διάστημα επτά λεπτών (66′-73′), ενώ οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου για την ισοφάριση.

Παρέμεινε σε απόσταση βολής από τον υποβιβασμό, στην 7η θέση και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να σώσει τη χρονιά.

Αγωνιστικά Νέα

Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει μία αγωνιστική ο έμπειρος 32χρονος Αμπράσι (χαφ, 16/0). Επιπλέον, τραυματίες εξακολουθούν οι Χάρα (πλάγιος, 3/0) και Μόμοχ (φορ, 12/2) που έμειναν εκτός αποστολής.

Casino