ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΛΙΛ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ
18:00
29.08

ΛΙΛ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Αποχαιρετά τη Μονπελιέ ο Ντελόρ
ΣΤΑΝΤ ΠΙΕΡ ΜΟΡΟΥΑ (50.186), ΛΙΛ
961
18° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΙΛ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Facts Αγώνα

* Διαιτητής ο Αμορί Ντελερί (μ.ο. 6 κιτ. ανά ματς).

* Υπερέχει η Λιλ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (25-13-16), πάνω από το 50% οι εντός έδρας νίκες (15-9-3). G/G τα 4 από τα 6 τελευταία ματς σε αυτή την έδρα, 2-3 γκολ τα 5 απ’ αυτά.

* Μία εντός έδρας ήττα μετρά η Λιλ από τη Μονπελιέ την πρόσφατη 20ετία (9-5-1).

* Τα 8 γκολ που έχει δεχτεί η Λιλ στα 3 πρώτα ματς, είναι το χειρότερο ρεκόρ πρωταθλήτριας ομάδας από το 1964/65 (Σεντ Ετιέν επίσης με 8).

* Μία εκτός έδρας ήττα στα 10 τελευταία ματς για τη Μονπελιέ (3-6-1). Δεν έχει κερδίσει στα 8 τελευταία εκτός απέναντι σε πρωταθλήτρια (0-3-5) από το 2010/11 (0-1 επί της Λιλ).

ΛΙΛ
Ρεπορτάζ

Βρέθηκε τόσο κοντά στο πρώτο φετινό 3ποντο, ισοφαρίστηκε στο 85’ από τη Σεντ Ετιέν εκτός έδρας. Δεν έθελξε με την απόδοσή της στα περισσότερα σημεία του αγώνα, κοίταξε μόνο την άμυνα όσο περνούσε η ώρα και ειδικά μετά το 0-1.

Πήρε «κεφάλι» στο σκορ με το πείσμα και την εκτελεστική δεινότητα του Γιλμάζ στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά μέχρι εκεί. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στην επανάληψη, θα μπορούσε να κάνει το 0-2 σε κάποιες από τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις, όμως δέχτηκε το τελικό 1-1 με κεφαλιά από κόρνερ.

Θετικό το ντεμπούτο του δανεικού από την Ατλέτικο Μαδρίτης, γκολκίπερ Γκρμπιτς κάτω από τα δοκάρια, προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία. Οταν ο Ζοσελέν Γκουβερνέκ ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίησή του, είπε: “Συζητήσαμε και ένιωσε έτοιμος, συνεπώς δεν είχα λόγο να μην τον εμπιστευθώ. Ο Μπουράκ (Γιλμάζ) έχει το ρόλο του ηγέτη στην επίθεση και τρέφω απεριόριστη εκτίμηση για τις ικανότητές του” δήλωσε ο κόουτς.

Δύσκολα όπως αναμενόταν τα μονοπάτια στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Απέφυγε τα μεγαθήρια του θεσμού, η κλήρωση την φέρνει αντιμέτωπη με τις Σεβίλλη, Βόλφσμπουργκ και Ζάλτσμπουργκ.

Αγωνιστικά Νέα

Μοναδική σημαντική απουσία ο χαφ Ρενάτο Σάντσες που εξακολουθεί τραυματίας. Εκτός αποστολής από την αρχή της σεζόν και ο Καρνέζης (αναπλ. γκολκίπερ).

ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Ρεπορτάζ

Την πρώτη της φετινή νίκη απέναντι στη Λοριάν με 3-1 σημείωσε την περασμένη αγωνιστική. Πολύ καλή για μία ακόμη φορά στο επιθετικό κομμάτι, το επιβεβαίωσε για ένα ημίχρονο αφού ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1. Εφτασε τα 8 γκολ με τη συμπλήρωση τριών αγωνιστικών, παραμένουν τα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία.

Η λάθος εκτίμηση του γκολκίπερ Μπερτό που είδε την μπάλα να καταλήγει εντός γραμμής του τέρματος, έφερε το 0-1 στο 21’, γεγονός που επηρέασε αγωνιστικά και ψυχολογικά. Εντελώς διαφορετική ομάδα στην επανάληψη, πέτυχε 3 γκολ και πήρε πολύ σημαντική νίκη. Αιχμή του δόρατος και πάλι η μεσαία γραμμή, σε πολύ καλή κατάσταση κυρίως στο β’ οι Σαβανιέ και Ντελόρ (από 1 γκολ και 1 ασίστ). Κομβικό και το 2-1 του 58’ από τον Μαβιντιντί.

Τελευταίο γκολ πιθανότατα από τον Αντι Ντελόρ. για τον οποίο όλη η κερκίδα φώναζε το όνομά του στο γκολ που πέτυχε. Αναμένεται να λάβει “σάρκα και οστά” η προφορική συμφωνία με τη Νις, το οποίο αποδυναμώνει την επιθετική γραμμή της ομάδας και όχι μόνο αγωνιστικά. Πιθανός αντικαταστάτης του, ο Βαλερί Ζερμέν που δεν υπολογίζεται στη Μαρσέιγ.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός αποστολής οριστικά πλέον ο φορ Ντελόρ που ετοιμάζει βαλίτσες για Νίκαια. Απόντες επίσης οι τραυματίες Ομλιν (γκολκίπερ), Μέντες (στόπερ) και Ογιονγκό (πλάγιος).

Casino