ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΛΒΣ
22:00
01.03

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΛΒΣ

Τέταρτο ραντεβού σε δύο μήνες
ΑΝΦΙΛΝΤ (54.074)
110
6° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΛΒΣ

Facts Αγώνα

* Εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής.

* Τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος, η Λίβερπουλ -που «καιγόταν» για τη νίκη- επικράτησε 3-1 εντός της «αδιάφορης» Γουλβς, αλλά δεν της έφτανε για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, καθώς την ίδια ώρα νικούσε και η Μάντσεστερ Σίτι.

* Στο Κύπελλο: Λίβερπουλ – Γουλβς 2-2 (7/1), Γουλβς – Λίβερπουλ 0-1 (17/1).

* 18-0-2 στα 20 πιο πρόσφατα ματς των δύο ομάδων στην έδρα της Λίβερπουλ σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας. Με τη νίκη της στις 4/2 (3-0 εντός), η Γουλβς έβαλε τέλος στο σερί των 11 ηττών από τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα! Αν νικήσουν οι «λύκοι», τότε για πρώτη φορά από το 1950-51 θα έχουν κάνει νταμπλ νικών κόντρα στους «κόκκινους» σε ένα πρωτάθλημα!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Ρεπορτάζ

Ζαλισμένη από την «πεντάρα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματοποίησε μία ακόμα θλιβερή εμφάνιση το Σάββατο και κόλλησε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας. Ναι μεν είχε ελαφρά υπεροχή, αλλά ήταν «άνοστη» επιθετικά. Στο 21’ και στο 49’ τη σταμάτησαν τα δοκάρια, ενώ στα μετόπισθεν έκανε συνεχώς «δώρα» και παραλίγο να το πληρώσει σε 2-3 περιπτώσεις, με το δοκάρι να τη σώζει στο 41’.

Πενιχρός κρίνεται ο απολογισμός των 8 βαθμών στις 7 πιο πρόσφατες «στροφές» (2-2-3), χάνει ακόμα περισσότερο έδαφος στην κούρσα για την τετράδα. Αν υπάρχει κάτι θετικό είναι ότι κράτησε το μηδέν παθητικό σε 3 σερί αγώνες πρωταθλήματος (δέχθηκε μόλις 5 τελικές εντός στόχου), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά εδώ και 11 μήνες!

Να σημειωθεί ότι δεν σκόραρε στα 4 από τα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος: στις 65 αμέσως προηγούμενες αγωνιστικές δεν είχε βρει δίχτυα μόλις σε 3 παιχνίδια. Τουλάχιστον, ανακοίνωσε θετικό ισολογισμό για πρώτη φορά από το 2018-19.

Αγωνιστικά Νέα

Ανακάμπτουν ο στόπερ Κονατέ (5 συμ.) και ο φορ Νούνιες (17/6). Χάνουν ένα ακόμα ο αμυντικός Γκόμεζ (19 συμ.), ο νεαρός μπακ Ράμσεϊ, οι χαφ Αρτούρ και Τιάγκο Αλκάνταρα (14 συμ.) και ο Ντίας (εξτρέμ, 8/3).

ΓΟΥΛΒΣ
Ρεπορτάζ

Γλυκόπικρη γεύση άφησε το 1-1 στην έδρα της Φούλαμ την Παρασκευή. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 23’, σε μια φάση που εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια της αντίπαλης άμυνας. Από ‘κει και πέρα, περιορίστηκε κάπως, με συνέπεια να δεχθεί πιέσεις από τους γηπεδούχους, που ισοφάρισαν στο 64’. Στο εναπομείναν διάστημα έδειξε διάθεση συμβιβασμού με την ισοπαλία.

Κρατάει ότι παρέμεινε εκτός επικίνδυνης ζώνης για μία ακόμα αγωνιστική και παρουσιάζεται πολύ πιο ανταγωνιστική με τον Λοπετέγι: με τον Ισπανό στον πάγκο μετράει 1,6 πόντους/μέσο όρο, 1,1 γκολ/μέσο όρο και μόλις 1 γκολ παθητικό/μέσο όρο κι ενώ στις 15 πρώτες αγωνιστικές οι αντίστοιχοι μέσοι όροι ήταν 0,7 βαθμοί, 0,5 γκολ και 1,6 γκολ παθητικό!

Αξιοπρόσεκτο ότι έχει υποστεί μόλις μία ήττα στις 6 προηγούμενες εξορμήσεις της (2-3-1). Αρνητικός οιωνός πως έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη (κόντρα στη… Λίβερπουλ) στις 12 αναμετρήσεις με ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας (1-4-7).

Αγωνιστικά Νέα

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του φορ Κούνια (7 συμ.). ο χαφ Τραορέ (8 συμ.), ο εφεδρικός χαφ Τσικίνιο, ο επιθετικός Χουάνγκ (17 συμ.) και ο φορ Καλάιτζιτς (1 συμ.).

Casino