Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΛΕΒΑΝΤΕ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Αρκετά υποτονική και φλύαρη τον τελευταίο καιρό η Λεβάντε, ενώ η Λα Κορούνια δεν έχει αποκτήσει ακόμα νοοτροπία νικητή. Δεν θα μπλέξω με σημεία, περιμένω να κινηθεί στο όριο under-over. Το «2-3 γκολ» σε απόδοση 1.94 στο pamestoixima.gr.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΒΑΝΤΕ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
Facts Αγώνα
• Αήττητη από το 2012 κόντρα στη Λεβάντε η Λα Κορούνια (3-4-0).
• Ο επιθετικός της Λα Κορούνια, Λούκας Πέρεθ, δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τη Λεβάντε (4-5-0). Μάλιστα, έχει πετύχει 3 τέρματα σε αυτά τα ματς.
Ζητείται αντίδραση! Δεν λέει να ορθώσει ανάστημα και υπέστη ήττα-μαχαιριά (2-0 εκτός) στο ντέρμπι με την Καστεγιόν το Σάββατο. Πολύ υποτονική η εμφάνισή της, παραδόθηκε στον ρυθμό των γηπεδούχων και στο 33’ την έσωσε το δοκάρι. Στο 53’ εκτέθηκε για το 1-0, ενώ δεν είχε εναλλακτικό πλάνο και στο 77’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, με την οπισθοφυλακή της απλά να… παρακολουθεί.
Για πρώτη φορά εδώ και 11 μήνες μετράει 2 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ συμπλήρωσε 3 ματς δίχως νίκη (0-1-2) και 286 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ! Τώρα επιστρέφει στο «σπίτι» της, όπου παραμένει αήττητη από τον Απρίλιο (2-4-0).
Τιμωρημένος ο Ρέι (χαφ, 10 συμ.), ερωτηματικό ο εξτρέμ Μπρουγκέ (9/3). Ανέτοιμοι ο Παμπίν (μπακ, 5 συμ.), ο Καμπέγιο (στόπερ, 7 συμ.), ο Ιμπόρα (αμ. χαφ, 7 συμ.) και ο Αλγκομπία (χαφ, 5 συμ.).
Μάλλον χαμένη θα πρέπει να αισθάνεται από το 1-1 στο εντός έδρας με την Ελντένσε το Σάββατο. Μπήκε κοιμισμένα και γεύτηκε την ψυχρολουσία από νωρίς (0-1 στο 8’), αλλά στη συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κυριάρχησε απόλυτα. Στο 26’ ισοφάρισε και στο 39’ είχε δοκάρι, ενώ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως έπεσε πάνω στον ανίκητο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.
Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ισοπαλία της, αλλά και το 4ο σερί ματς δίχως ήττα (1-3-0). Βέβαια, με βάση την εικόνα του αγώνα άξιζε μάλλον κάτι καλύτερο. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα εντός έδρας της.
Νέα απώλεια ο χαφ Εμφουλού (8 συμ.), χάνουν ένα ακόμα ο αμυντικός Χάιμε (1 συμ.), ο χαφ Χοσέ Άνχελ (9 συμ.) και ο εξτρέμ Γκάουτο (2 συμ.).