Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΛΕΤΣΕ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Λέτσε προέρχεται από 6 σερί ήττες έχοντας πετύχει μόλις 1 γκολ σε αυτές και πλέον έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες. Συν τοις άλλοις έχει και κάκιστη εντός έδρας παράδοση με τη Σαμπντόρια (1-1-7 στα 9 τελευταία). Οι Γενοβέζοι ξέρουν ότι δεν μπορούν να σώσουν τη χρονιά, αλλά τουλάχιστον θέλουν να αποχαιρετήσουν την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι. Στρέφομαι στο Χ2 που παίζει στο 1.85 στο Pamestoixima.gr.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΤΣΕ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Facts Αγώνα
Α’ ΓΥΡΟΣ: Σαμπντόρια – Λέτσε 0-2
* 1-1-7 στα 9 τελευταία Λέτσε – Σαμπντόρια για το πρωτάθλημα. Μοναδικός άσος το 1991.
* Η Λέτσε έχει ρεκόρ 4-1-2 στο πρωτάθλημα στους αγώνες που έχει δώσει στις 13.30 ημέρα Κυριακή.
* Η Λέτσε και η Σαμπντόρια είναι οι δυο ομάδες που έχουν τον χαμηλότερο αριθμό φέτος στα expected goals στη Σέριε Α: 23,7 η πρώτη, 26,1 η δεύτερη.
Κοίταξε στα μάτια τη σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια Νάπολι στο «Βία Ντελ Μάρε», ισοφάρισε προσωρινά με τον Ντι Φραντσέσκο στο 52’, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την έκτη διαδοχική ήττα (1-2). Βρέθηκε να χάνει στο 18’, ενώ το μοιραίο δεύτερο τέρμα ήρθε με αυτογκόλ του Γκάλο στο 64’.
Η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη μειώθηκε στους πέντε πόντους και για αυτό το σημερινό παιχνίδι με την ουραγό Σαμπντόρια αποκτά καθοριστική σημασία για τη συνέχεια.
«Ο αγώνας με τη Σαμπντόρια είναι σημαντικός, όπως σημαντικές είναι και οι υπολειπόμενες 9 αναμετρήσεις. Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση. Δεν σκεφτόμαστε το αρνητικό σερί από το οποίο προερχόμαστε, αλλά μόνο τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσουμε στο τρίποντο» ανέφερε ο Μάρκο Μπαρόνι.
Τραυματίες οι στόπερ Πόνγκρασιτς (9/0), Ντερμάκου (1/0). Με 4-3-3 οι «σαλεντίνι» με τους Στρεφέτσα, Κολόμπο, Ντι Φραντσέσκο στην τριάδα της επίθεσης.
Καταδικαστική εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι ουραγών από την Κρεμονέζε, αν και προηγήθηκε δύο φορές με τον Λερίς στο 15’ και τον Λάμερς στο 66’. Δέχτηκε δύο γκολ στο 35’ και στο 85’ και το τελικό 2-3 σε βάρος της διαμορφώθηκε στο 95’.
Υποχώρησε ξανά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον μετρά αντίστροφα για το φινάλε της χρονιάς. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο εξωαγωνιστικό μέτωπο. Η διοίκηση σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει αίτηση πτώχευσης και να δώσει το ΟΚ μέχρι το τέλος Απριλίου για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της και να μην περιμένει το τέλος Ιουνίου, όταν αυτή οριστικοποιηθεί. Και ο λόγος είναι ότι στην πρώτη περίπτωση θα είναι σε θέση να διατηρήσει τον αθλητικό τίτλο της και να κάνει επανεκκίνηση, ενώ στη δεύτερη κινδυνεύει να εξαφανιστεί ολοκληρωτικά από τον ιταλικό ποδοσφαιρικό χάρτη.
«Από τον Ιανουάριο και μετά έχουμε χάσει 7 βαθμούς με γκολ που δεχτήκαμε μετά το 80’. Οι παίκτες μου ήταν απογοητευμένοι μετά το ματς με την Κρεμονέζε, όμως όλοι πρέπει να βρούμε τη δύναμη και να συνεχίσουμε» ανέφερε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς.
Τραυματίες ο γκολκίπερ Αουντέρο (25/0), ο μπακ Κόντι (1/0) και ο μεσοεπιθετικός Πουσέτο (5/0). Πιθανότητες επιστροφής για τον στόπερ Γκίντερ (3/0). Λογικά προλαβαίνει ο μπακ-χαφ Αουτζέλο (28/2). Με 3-4-2-1 οι Γενοβέζοι με τον Γκαμπιαντίνι στην κορυφή της επίθεσης και τους Κουιζάνς, Τζούρισιτς να κινούνται λίγο πιο πίσω του.