ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΛΕΤΣΕ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ
ΙΤΑ1
16:00
16.12

ΛΕΤΣΕ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Δύο (σχεδόν) μήνες χωρίς νίκη η μία, χωρίς τρίποντο εκτός η άλλη
1
X
2
Εκτίμηση
Stadio Via del Mare
501
8° C Αίθριος
Cosmote Sport 2
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΛΕΤΣΕ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σχεδόν τρεις μήνες χωρίς τρίποντο η Λέτσε. Αγνοεί τη νίκη στο σπίτι της για πέντε παιχνίδια, σε αυτά όμως αντιμετώπισε ομάδες από το πάνω ράφι. Η ίδια «δικαιολογία» ισχύει βέβαια και για τη Φροζινόνε που ναι μεν είναι άφαντη ως φιλοξενούμενη, ωστόσο τουλάχιστον τέσσερις από τις πέντε σερί ήττες που μετράει εκτός έδρας θεωρούνται εντός προγράμματος. Μπορούμε να στραφούμε στον άσο με τη λογική «αν όχι τώρα, πότε;» για τη Λέτσε. Πιο «ασφαλής» επιλογή βάσει αγωνιστικής προσέγγισης και στατιστικών μου μοιάζει το G/G που τιμάται 1.82 στο Pamestoixima.gr.

Ειδικά στοιχήματα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΤΣΕ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Facts Αγώνα

  • 4-3-1 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά την τελευταία δεκαετία, 3-2-0 με γηπεδούχο τη Λετσε την ίδια περίοδο.
  • 5-2-1 ο απολογισμός στις «μάχες» τους στο «Βία ντελ Μάρε» τα τελευταία 25 χρόνια.
  • N/G τα τρία πιο πρόσφατα ανάμεσά τους, G/G τα τέσσερα προηγούμενα.
  • G/G τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους στο Λέτσε.
  • Προπονητής της Λέτσε (Ιούνιος 2011 – Δεκέμβριος 2011) ο τεχνικός της Φροζινόνε, Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο.
  • G/G τα έξι τελευταία παιχνίδια της Λέτσε, όπως και τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας.
  • G/G επτά από τα εννέα τελευταία ματς της Φροζινόνε, τουλάχιστον δύο γκολ στις επτά τελευταίες εξορμήσεις της.

Δείτε τα προγνωστικά Ιταλία

ΛΕΤΣΕ
Ρεπορτάζ

Αναμφίβολα σταθερή τον τελευταίο μήνα. Δεν είναι μόνο τα τέσσερα Χ σε ισάριθμα παιχνίδια σε αυτό το χρονικό διάστημα, όσο και ο τρόπος με τον οποίο αυτά έρχονται. Κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει για έλλειψη μαχητικότητας. Παλεύει μέχρι τέλους. Ωστόσο στη γενική εικόνα είναι μεν όσο καλή πρέπει για να μη χάσει, όχι τόσο όσο χρειάζεται δε για να κερδίσει.

Στο πιο πρόσφατο φιλοξενήθηκε από την Έμπολι. Ανώτερη στο πρώτο μέρος, δεν μετουσίωσε όμως την υπεροχή της σε γκολ. Σε στάση αναμονής στο δεύτερο ημίχρονο. Της ταίριαξε περισσότερο και έτσι στο 64’ βρήκε το γκολ παίρνοντας προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Μπάντα, επτά λεπτά αργότερα όμως ήρθε η ισοφάριση με αυτογκόλ (1-1), δίκαια βάσει γενικής εικόνας.

Κοντεύει τρίμηνο από τότε που πανηγύρισε το τελευταίο τρίποντο (22/09 1-0 την Τζένοα εντός), μετρώντας από τότε 0-6-5. Στο +5 από τη γραμμή του υποβιβασμού για την ώρα. 0-3-2 στα έξι τελευταία εντός, σχεδόν σε όλα βέβαια αντιμετώπισε ομάδες από τα υψηλά στρώματα.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Γκονζάλεζ (11/1/1), συνεπώς η τριάδα στα χαφ θα απαρτίζεται από τους Μπλιν, Ραμαντάνι, Ράφια. Παραμένει τραυματίας ο Άλμκβιστ (σημαντικός εξτρέμ, 12/2/1). 4-3-3 με τους Μπαντά, Κρστόβιτς, Στρεφέτσα στη γραμμή κρούσης από τον τεχνικό Ντ’ Αμβέρσα.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ
Ρεπορτάζ

Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε την Τορίνο. Ομάδα έδρας αναπτύσσοντας έντονο ρυθμό στα παιχνίδια στο σπίτι της και σκοράροντας με άνεση. Αυτός είναι ο κανόνας. Στο πιο πρόσφατο όμως φανέρωσε μία διαφορετική πλευρά της. Με μεγάλη ωριμότητα βλέποντας πως δεν μπορεί να κερδίσει την «γκρανάτα», φρόντισε να μη χάσει.

Ιδιαίτερα δραστήρια στο ξεκίνημα, χωρίς όμως να καταφέρει να αιφνιδιάσει την αντίπαλο. Δεν άλλαξε προσέγγιση στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η Τορίνο έγινε πιο πιεστική ψηλά υποχρεώνοντάς την σε λάθη. Διάβασε τη ροή, μαζεύτηκε και έσβησε το ματς παίρνοντας την ισοπαλία.

Στο +7 από τη γραμμή του υποβιβασμού χάρη στην εξαιρετική συνολικά για τα δεδομένα της πορεία. Εκτός έδρας βέβαια υπάρχει πρόβλημα. Ξεκίνησε με δύο σερί Χ σε Ούντινε (0-0) και Σαλέρνο (1-1), από εκείνο το σημείο και μετά όμως μετράει μόνο ήττες φτάνοντας πλέον τις πέντε. Εντός προγράμματος βέβαια σχεδόν όλες χάνοντας από Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, Μπολόνια. Μόνο με την Κάλιαρι αξίωνε αποτέλεσμα, προηγήθηκε 3-0 αλλά έχασε 4-3! Την Τρίτη θα φιλοξενηθεί από τη Νάπολι για τους «16» του Κυπέλλου.

Αγωνιστικά Νέα

Ξανά διαθέσιμος ο Μπαρενεκέα (βασικός αμυντικός χαφ, 14/0). Παραμένουν τραυματίες οι Καλάι (στόπερ), Ματσιτέλι (αρχηγός, βασικός αμυντικός χαφ, 11/2), Μαρκίτσα (βασικός αριστερός μπακ, 13/0/4), Ρέινιερ (σημαντικός μεσοεπιθετικός, 7/1/2). Αμφίβολος ο Μοντερίζι (βασικός στόπερ, 13/2) που αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο. 4-2-3-1 με τους Σουλέ, Τζέλι, Κάιο Ζόρζε να κινούνται στην πλάτη του προωθημένου Ιμπραχίμοβιτς.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΛΕΤΣΕ 4-3-3
ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ 4-2-3-1
30
Wladimiro Falcone
25
Antonino Gallo
6
Federico Baschirotto
5
Marin Pongracic
17
Valentin Gendrey
10
Remi Oudin
20
Ylber Ramadani
29
Alexis Blin
22
Lameck Banda
9
Nikola Krstovic
27
Gabriel Strefezza
80
Stefano Turati
22
Anthony Oyono
6
Simone Romagnoli
5
Memeh Caleb Okoli
20
Pol Lirola
45
Enzo Barrenechea
4
Marco Brescianini
9
Kaio Jorge
14
Francesco Gelli
18
Matias Soule
27
Arijon Ibrahimovic
ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ 4-2-3-1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino