ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΛΕΣΤΕΡ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
17:00
23.04

ΛΕΣΤΕΡ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Με το μυαλό στη... Ρόμα
ΚΙΝΓΚ ΠΑΟΥΕΡ (32.312)
55
13° C Συννεφιασμένος
Cosmote Sport 3
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΣΤΕΡ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Facts Αγώνα

* 25-12-8 η παράδοση στην έδρα της Λέστερ σε επίπεδο πρωταθλήματος.

* Ο τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, είχε παίκτη για μια τριετία (2012-15) στη Λίβερπουλ τον προπονητή της Αστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ.

* Αν νικήσει η Αστον Βίλα, τότε για πρώτη φορά από το 2003-04 θα έχει κάνει το «νταμπλ» νικών κόντρα στη Λέστερ σε μία σεζόν σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Το Λέστερ – Αστον Βίλα με περισσότερες από 700 αγορές!

ΛΕΣΤΕΡ
Ρεπορτάζ

Ανεπίδεκτη μαθήσεως… Για 2η διαδοχική αγωνιστική «πέταξε» βαθμούς (ή βαθμό) με γκολ που δέχεται στις καθυστερήσεις. Αυτή τη φορά έμεινε στο 1-1 με την Εβερτον εκτός έδρας την Τετάρτη σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Ευτύχησε να προηγηθεί στο 5’ και έδειχνε να αντέχει, παρότι απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις. Παρ’ όλα αυτά, δέχθηκε ένα «φθηνό» τέρμα στο 92’ και μάλλον σβήνουν οριστικά οι ελπίδες της για να προλάβει την επτάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει «πετάξει» 19 βαθμούς σε ματς του φετινού πρωταθλήματος που προηγήθηκε: μόνο η Νιουκάστλ και η Σαουθάμπτον έχουν χειρότερη επίδοση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδό της παραμένει αήττητη από τις 19 Ιανουαρίου (3-2-0), ενώ στα 9 πιο πρόσφατα εκεί ηττήθηκε μόνο από την Τότεναμ (6-2-1).

Αγωνιστικά Νέα

Πιθανώς να φρεσκαριστεί η ενδεκάδα της. Χάνουν ένα ακόμα ο γκολκίπερ Γουόρντ, ο μπακ Μπέρτραντ (4 συμ.) και ο χαφ Εντιντί (19 συμ.), ίσως επιστρέψει ο φορ Βάρντι (18/10). Για προσωπικούς λόγους απουσιάζει ο χαφ Σουμαρέ (18 συμ.), δεν προέκυψαν νεότερα προβλήματα. Την Πέμπτη φιλοξενεί τη Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, που αποτελεί τον μεγάλο της στόχο πλέον, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη… διέξοδος για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Ρεπορτάζ

Χωρίς αγωνιστική υποχρέωση από τις 9 Απριλίου, όταν και συνετρίβη 0-4 εντός έδρας από την Τότεναμ, σε μια συνάντηση που πλήρωσε την αφέλειά της. Το ματς «στράβωσε» από νωρίς (0-1 στο 3’), ενώ στη συνέχεια δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσει, όμως ήταν φλύαρη και άστοχη στην τελική ενέργεια, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να κατεβάζει τα ρολά.

Και το πλήρωσε δεχόμενη 3 γκολ σε 21 λεπτά (50’, 66’, 71’). Αυτή ήταν η 4η σερί ήττα της, αλλά και η 10η στους 12 τελευταίους αγώνες της στην Πρέμιερ Λιγκ που διεξήχθησαν Απρίλιο (1-1-10). Δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή, όμως έχει μαξιλαράκι ασφαλείας. Αξιοπρόσεκτο ότι έχει δεχθεί 46 γκολ ήδη, όσα είχε συνολικά στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά Νέα

Νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν τέθηκε ο μπακ Ντιν (10 συμ.). Εκτός μάχης οι Χάουζ (στόπερ, 7/1), Σανσόν (χαφ, 10 συμ.) και Τραορέ (εξτρέμ, 7 συμ.).

Casino