ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΛΕΠΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ
21:45:00
20.02

ΛΕΠΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ

ΦΡΙΤΧΙΛ (8.190)
114
9° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Facts Αγώνα

* Κεκλεισμένων των θυρών.

* 1-4-5 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Μπέβερεν (7 Under – 3 Over, συνολικά τέρματα 5-13).

* Α’ Γύρος: Σαρλερουά – Μπέβερεν    0-2

ΜΠΕΒΕΡΕΝ
Ρεπορτάζ

Ξεκόλλησε από την καταδικαστική τελευταία θέση επικρατώντας την Τετάρτη 1-0 της Εουπεν (πρώτο τρίποντο έπειτα από δέκα αγωνιστικές). Εδειξε να θέλει τη νίκη πιο πολύ από την αντίπαλό της, πρωταγωνιστές ο επιθετικός Φρέι ο οποίος σημείωσε το χρυσό γκολ (11’) και ο τερματοφύλακας Γιάκερς ο οποίος πραγματοποίησε 2-3 σωτήριες επεμβάσεις, με κορυφαία το πέναλτι που απέκρουσε στο 30’.

«Επιβραβεύσαμε τους εαυτούς μας και αισθανόμαστε κατά κάποιο τρόπο ανακουφισμένοι. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και το δείξαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια», σημείωσε ο τεχνικός Χάγεν.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο εξτρέμ Αλμπανέζ (19/1), παραμένει εκτός ο επιθετικός Σουλά (4/1), επιστρέφει ο δεξιός μπακ Βίεγκελ (14 συμ.).

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Ρεπορτάζ

Δεν είναι αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο σαββατοκύριακο καθώς το εντός έδρας ματς κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Προερχόταν από την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Γάνδη (3-1, κέρδιζε 1-0 ως το 73’), σε ένα ματς στο οποίο έβγαλε τα μάτια της μόνη της, καθώς μετά το 1-0 που σημείωσε με το καλημέρα (1’), είχε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες για να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Στο πρωτάθλημα πλήρωσε την παθητική της στάση κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ και περιορίστηκε στο βαθμό (1-1). Είχε και σε αυτό το ματς την τύχη να προηγηθεί πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, αλλά έκτοτε περιορίστηκε σχεδόν αποκλειστικά στη διαφύλαξη του υπέρ της σκορ, γεγονός το οποίο, εκ του αποτελέσματος, δεν της βγήκε σε καλό (ισοφαρίστηκε στο 92’).

«Μας δόθηκε η ευκαιρία να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο Βέλγιο. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Ξέρουμε καλά ότι όταν πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος οι ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό πουλάνε πολύ ακριβά το τομάρι τους», δήλωσε ο προπονητής Μπελοσίν.

Αγωνιστικά Νέα

Πάντα εκτός οι στόπερ Βίλεμς (18 συμ.), Ντιάν (9 συμ.), ο εξτρέμ Ενκουμπά (11 συμ.) και ορισμένοι μακροχρόνια απόντες.

Casino