-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Στο κατάλληλο σημείο ήρθε η διακοπή (δεν είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο) για τις «Γαρίδες», καθώς χρειαζόταν χρόνο για να μαζέψει τα… κομμάτια της μετά την συντριβή στο Κρου (5-0). Τραγική αμυντική συμπεριφορά, ελαφρυντικό ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 34′ ενώ το σκορ ήταν ήδη στο 2-0.
Να υπενθυμίσουμε πως εδώ και σχεδόν ένα μήνα έχει νέο τεχνικό, τον αξιόλογο Ντέρεκ Ανταμς, που στα δύο πρώτα του παιχνίδια στο τιμόνι της, πριν την συντριβή στο Κρου, τα πήγε εξαιρετικά (νίκη με Καρλάιλ, ισοπαλία στο Κρόουλι).
Μετά την τελευταία ήττα επανήλθε σε θέση ουραγού (λόγω διαφοράς τερμάτων), αλλά στην έδρα της εσχάτως έχει επιδείξει καλή εικόνα νικώντας τα δύο τελευταία της παιχνίδια (Λέιτον Οριεντ στο πρωτάθλημα και την σημερινή της αντίπαλο, Καρλάιλ, στο Λιγκ Τρόφι).
Τιμωρημένος ο αναντικατάστατος στόπερ Λαβέγ (19/1).
Βελτιωμένη εμφάνιση στο ντεμπούτο του Κρις Μπιτς στον πάγκο της και ισοπαλία (2-2) στην έδρα της δυνατής Φόρεστ Γκριν, φέρνοντας την πρόκριση του Κυπέλλου στην έδρα της.
Πίσω από το 11′, σώθηκε από το δοκάρι αλλά ανέτρεψε την κατάσταση με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο (40′, 76′). Με αυτογκόλ το τελικό 2-2 στο 78′, με τον επαναληπτικό να λαμβάνει να πραγματοποιείται την προσεχή Τρίτη.
Η καλή εμφάνιση στο Κύπελλο «ζέστανε» το ενδιαφέρον των οπαδών, με 1.200 απ’ αυτούς να δίνουν το παρών στις κερκίδες του “Γκλόουμπ Αρίνα”, αν και στην αρχή δεν είχαν πάρει με καλό μάτι την πρόσληψη του Μπριτς.
«Η Μόρκαμ είναι μία ομάδα με έμπειρο τεχνικό και καλούς παίκτες, μάλιστα με 4 ή 5 απ’ αυτούς είχα συνεργαστεί κατά την διάρκεια της συνεργασίας μου με την Ρότσντεϊλ», σημείωσε ο νεαρός τεχνικός.
Υπάρχουν δύο αμφίβολοι, τα ονόματα των οποίων όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει ο τεχνικός Κρις Μπιτς.