Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΛΕΟΥΒΕΝ - ΜΠΕΕΡΣΧΟΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ποιοτικότερη ομάδα η Λέουβεν, αλλά ούτε καμία έδρα «φόβητρο» διαθέτει, ούτε τη δεδομένη στιγμή υπερτερεί τόσο πολύ αγωνιστικά της Μπέιρσχοτ για να προσφέρεται ο άσος τόσο χαμηλά. Με ρίσκο στην κόντρα του φαβορί που αβαντάρεται και από την παράδοση των τελευταίων ετών. 2.20 πληρώνει το Χ2 στη Fonbet.
Ειδικά στοιχήματα
Να πετύχει η Μπέιρσχοτ το 1ο γκολ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΟΥΒΕΝ - ΜΠΕΕΡΣΧΟΤ
Facts Αγώνα
- Αήττητη η Μπέιρσχοτ στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της κόντρα στη Λέουβεν (7-2-0).
- 1-5-3 η συνολική παράδοση με γηπεδούχο τη Λέουβεν.
- A’ Γύρος: Μπέιρσχοτ – Λέουβεν 0-0.
Δείτε τα προγνωστικά Βέλγιο
Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έφευγε με το βαθμό από την έδρα της Σερκλ Μπριζ, ένα πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος της, μέσω VAR, στην τελευταία φάση του αγώνα, την άφησε με άδεια χέρια (ήττα 1-0).
Ισορροπημένο και χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο ημίχρονο, ήταν πιο απειλητική από την αντίπαλό της στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά δεν κατάφερε εν τέλει να πάρει ούτε την ισοπαλία, που ήταν το μίνιμουμ που άξιζε.
Παραμένει εκτός επικίνδυνης ζώνης στη βαθμολογία α βελγίου, αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής καθώς η διαφορά της από την 13η θέση είναι μόλις δύο βαθμοί. Σημαντικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο σκοράρισμα, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία (17 γκολ σε 19 αγωνιστικές).
Τιμωρημένοι ο στόπερ Ρίκα (13/1) και ο αριστερός μπακ Ακιμότο (19/1), παραμένουν εκτός ο δεξιός μπακ Βλίετινκ (14/1), ο πολύτιμος χαφ/φορ Μάρτενς (11/1), ο επιθετικός Μπίρον (11 συμ.) και οι στόπερ Πλέτινξ (5 συμ.), Τσουνγκούι (2 συμ.).
Δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη τους εορτασμούς για τα 125 χρόνια από την ίδρυσή της παραχωρώντας 2-2 στην Κόρτραϊκ. Τα πιο σημαντικά στο livescore έλαβαν χώρα στο δεύτερο ημίχρονο, με την Μπέιρσχοτ να δέχεται γκολ στο 49’, να το γυρίζει άμεσα (55’, 62’) και την Κόρτραϊκ να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 83’. «Ροντέο» τα τελευταία λεπτά με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα σουτ στο δοκάρι για να πάρουν τη νίκη.
Μπορεί να διατήρησε το αήττητο σερί που τρέχει στην έδρα της από τις αρχές Οκτώβρη (2-5-0), αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν την αφήνει ικανοποιημένη, αφενός γιατί δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της μία ομάδα που στοχεύει κι αυτή στην αποφυγή του υποβιβασμού, αφετέρου γιατί ο ένας βαθμός που πήρε δεν την βοηθάει ιδιαίτερα στην κατάσταση που βρίσκεται.
Σταθερά τελευταία στη βαθμολογία (στο -6 από την προτελευταία θέση), το μοναδικό πράγμα που την κάνει να αισιοδοξεί ενόψει της συνέχειας είναι η αισθητά βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο δίμηνο. «Αν θέλουμε να ελπίζουμε βάσιμα στην παραμονή θα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς και εκτός έδρας», δήλωσε ο επιθετικός Κολασάν.
Παραμένει εκτός ο μέσος Σανούσι (12/1), αμφίβολος ο στόπερ Φαγέντ (7 συμ.).