Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΛΕΟΝΕΣΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Λεονέσα μπορεί να το πάλεψε κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεδομένα θα δείξει σημάδια κόπωσης μετά από 120 απαιτητικά λεπτά. Συν τοις άλλοις δεν αποδίδει στο «Ρέινο ντε Λεόν», τη στιγμή που η Χιχόν θα αναζητήσει αντίδραση μετά από δύο «κολλητές» ήττες στην εκκίνηση του νέου έτους. Επιλέγουμε το Χ2 & Over 1,5, σε απόδοση 1.91 στη Winmasters.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΟΝΕΣΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Facts Αγώνα
- Α’ Γύρος (29/8): Σπόρτινγκ Χιχόν – Λεονέσα 1-0.
- Μόνο νίκες μετράει η Σπόρτινγκ Χιχόν σε τρεις συνολικά αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Λεονέσα.
- 0-0-2 με γηπεδούχο τη Λεονέσα.
- N/G τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια.
- G/G οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Λεονέσα σε La Liga 2 και Copa del Rey.
- N/G οι πέντε από τους επτά πιο πρόσφατους αγώνες της Σπόρτινγκ Χιχόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας.
Δείτε τα προγνωστικά Β Ισπανίας.
Κοίταξε στα μάτια την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά τελικά λύγισε στην παράταση (3-4) και αποκλείστηκε από το Copa del Rey. Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε τρεις φορές και ισοφαρίστηκε ισάριθμες, η Λεονέσα το πάλεψε μέχρι τελικής πτώσεως, αφού τα έδωσε όλα για 120 λεπτά.
Προηγήθηκε με τον Καλέρο στο 16’, δέχθηκε την ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα και στο… καπάκι βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα με τον 30χρονο δεξιό μπακ-χαφ, που σκόραρε τα πρώτα του γκολ φέτος. Οι Βάσκοι απάντησαν στο 38’ και τρία λεπτά μετά ο Σομπρίνο διαμόρφωσε το 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά, η νέα ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις (45’+3) από την άσπρη βούλα.
Λίγη ώρα μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (56’) απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως δεν το αξιοποίησε και στην παράταση (104’) δέχθηκε ξανά γκολ από το σημείο του πέναλτι. Νωρίτερα, πάντως, της ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ.
Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, η ομάδα του Χοσέ Άνχελ Θιγάντα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ανδόρρα για να συμπληρώσει τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη στη La Liga 2 (0-2-2). Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες στο «Ρέινο ντε Λεόν», έπειτα από δέκα αναμετρήσεις (2-3-5) στις αναλύσεις.
Στο μεταξύ, απέκτησε ως δανεικό από την Αλ Ντουχαΐλ τον Καταριανό αριστερό μπακ Χομάν Αλ-Αμίν.
Συμπλήρωσε κάρτες ο Μπάρζιτς (βασικός στόπερ, 18/1), έχει επανέλθει σε ρυθμό προπονήσεων ο Σατρουστέγκι (στόπερ), ενώ εκτός παραμένει ο Πίμπε (βασικός δεξιός μπακ, 14/1), που είναι τραυματίας και δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Θιγάντα. Διακόπηκε ο δανεισμός του Λάριος (αριστερός μπακ, 13/0) από τη Σάουθαμπτον.
Με τον χειρότερο τρόπο έχει αρχίσει το 2026 για τη Σπόρτινγκ Χιχόν, που μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μάλαγα έχασε αυτή τη φορά από την Κάντιθ με 3-2 στο «Καράνθα». Δεν πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, αλλά ήταν αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και αφυπνίστηκε αργά, κάτι που αποτυπώνεται και στα στατιστικά (10-25 τελικές, 5-10 σουτ στον στόχο, xG 2.31-3.40).
Βρέθηκε πίσω στο 11’, δέχθηκε δεύτερο με την έναρξη του δευτέρου μέρους (53’) και στο 72’ εκτέθηκε για τρίτη φορά από την άσπρη βούλα. Παρ’ όλα αυτά, δεν τα παράτησε, μείωσε με τo εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντουμπασίν στο 82’ και με την γκολάρα του Γκασπάρ στο 90’+3, αλλά δεν είχε περισσότερο χρόνο ώστε να ψάξει την ισοφάριση και να σώσει τον βαθμό.
Κατά συνέπεια, η ομάδα του Μπόρχα Χιμένεθ υποχώρησε στη 11η θέση και πλέον απέχει τέσσερις πόντους από την πρώτη εξάδα. Εκτός έδρας, έχει σημειώσει τέσσερα διπλά στις δέκα φετινές εξορμήσεις της (4-0-6).
Ανέβασε τρεις παίκτες από τη δεύτερη ομάδα ο Μπόρχα Χιμένεθ, καθώς είχε μόλις 19 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, έπειτα από τις αποχωρήσεις των Κορτές (εξτρέμ, 8/0), Καϊσέδο (φορ, 15/0) και Κέμπο (στόπερ, 4/0). Οι δανεισμοί των δύο πρώτων διακόπηκαν, ενώ ο τελευταίος δόθηκε ως δανεικός στην Ίμπιζα.
Εξέτισε ο Ολιβάν (αριστερός μπακ, 1/0), στα «πιτς» παραμένει ο τραυματίας Λουμ (αμυντικός μέσος) εξαιτίας ρήξης αχίλλειου τένοντα, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Γκασπάρ Κάμπος (πολύτιμος μεσοεπιθετικός, 19/3) με τραυματισμό στον αστράγαλο.