Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΛΕΚΟ - ΚΟΖΕΝΤΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ντεμπούτο Αλιέτι στον πάγκο της Λέκο. Τεχνικός που δεν αρέσκεται να πιέζει καταστάσεις. Με την ομάδα του να μετράει πέντε σερί ήττες, προτεραιότητα αποτελεί η διακοπή του σερί και να μην ξεκινήσει με ήττα τη θητεία του. Έτσι είναι η φιλοσοφία του. Ένας βαθμός δεν θα χαλάσει την Κοζέντσα που έχει καλή διαφορά από τις θέσεις των μπαράζ. Σε απόδοση 3.20 το Χ στην Betsson.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΚΟ - ΚΟΖΕΝΤΣΑ
Facts Αγώνα
- Πρώτος γύρος: Κοζέντσα – Λέκο 3-0
- G/G + Over 2,5 επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της Λέκο.
- G/G τα δύο πιο πρόσφατα ματς της Κοζέντσα, Under 2,5 τα τρία τελευταία, όπως και τέσσερα από τα πέντε τελευταία.
- Under 2,5 οι οκτώ τελευταίες εξορμήσεις της Κοζέντσα, από αυτές οι επτά ήταν και N/G.
Κάθε άλλο παρά κακή η εμφάνισή της στο «Σαν Νικόλα» κόντρα στην Μπάρι, ωστόσο η ουσία είναι πως γνώρισε μία ακόμα ήττα διευρύνοντας το αρνητικό σερί, κάτι που είχε ως συνέπεια την απομάκρυνση του τεχνικού διδύμου των Μπονατσόλι – Μελγκράτι.
Η διοίκηση έκανε υπομονή, καθώς δεν ήθελε να πάει σε δεύτερη απόλυση προπονητή στη σεζόν λόγω αποζημίωσης, ωστόσο από τη στιγμή που η πορεία ήταν μόνο προς τα κάτω, δεν είχε άλλη επιλογή. Διάδοχος ο Αλιέτι, ιδιαίτερα έμπειρος τεχνικός.
Στα του αγώνα, παρουσιάστηκε υπερβολικά επιφυλακτική και το πλήρωσε μένοντας πίσω στο σκορ στο 26’. Στο δεύτερο μέρος επιχείρησε να αναλάβει πρωτοβουλία, ωστόσο αυτό την έκανε υπερβολικά ευάλωτη στα μετόπισθεν. Συνέπεια δύο ακόμα γκολ παθητικό. Μείωσε στο 81’ με τον Νοβάκοβιτς για το τελικό 1-3.
Πέμπτη σερί ήττα, στον πάτο της κατάταξης αλλά μόλις στο -2 από τις θέσεις των μπαράζ.
Παραμένουν τραυματίες οι Λαμάνα (τερματοφύλακας, απόκτημα Ιανουαρίου), Λουνέτα (αριστερός χαφ, απόκτημα Ιανουαρίου), με πυρετό ο Μπιανκόνι (στόπερ, 15/1).
Ισορροπημένη η εκτός έδρας αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Μόντενα. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το 1-1 να σφραγίζει στο τέλος τις προσπάθειές τους.
Κακό ξεκίνημα μένοντας πίσω στο σκορ στο 16’. Παρ’ όλα αυτά δεν επηρεάστηκε και αυτό αποτέλεσμα «κλειδί» για την εξέλιξη του ματς. Επτά λεπτά αργότερα βρήκε απάντηση με τον Τουτίνο. Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να βρει δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφερε αν και είχε φάσεις.
Στο δεύτερο μέρος όσο περνούσε η ώρα έχανε μέτρα και δεχόταν μεγαλύτερη πίεση. Η Μόντενα πάτησε πολλές φορές την περιοχή της, ωστόσο άντεξε. Δεύτερο σερί Χ μετά το 1-1 εντός με την Πίζα. Τέσσερα ματς αήττητη (2-2-0), στο +7 από τις θέσεις των μπαράζ.
Με 21 παίκτες η αποστολή από τον τεχνικό Καζέρτα. Τιμωρημένος ο Μάρας (σημαντικός εξτρέμ). Παραμένουν τραυματίες οι Μερόνι (στόπερ, 15/0), Μαρτίνο (δεξιός μπακ, 10/0).