Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Facts Αγώνα
* Παράδοση (συνολικά): 5-5-2 (11-9).
* Παράδοση (στην έδρα της γηπεδούχου): 3-3-0 (7-4).
* Δέκα φορές βρήκε ο Αλέκος Βοσνιάδης την ΑΕΛ στο δρόμο του. Την κέρδισε τις μισές (5-3-2).
Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νιας)
Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Μάνος (Λάρισας)
Πλησίασε περισσότερο στην κορυφή, μετά το διπλό στη δύσκολη έδρα του Αλμωπού (1-0). Εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του αντιπάλου, δίχως να κάνει εντυπωσιακά πράγματα πήρε το ζητούμενο. Το γκολ ο Ηλιάδης στο 27’, εκμεταλλεύτηκε μια στιγμιαία αδράνειά της αντίπαλης άμυνας. Ηρεμία έφερε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης στην ομάδα, φαίνεται πως πλέον κοιτάνε περισσότερο το αγωνιστικό, από το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Τον Φεβρουάριο πιάνει δουλειά ο Πότσι ως τεχνικός διευθυντής. Παρά τις αναταραχές, έχει την ποιότητα να διεκδικήσει την άνοδο.
Επιστροφή μετά τον τραυματισμό του ο Γαρουφαλιάς (αμ. μ., 4/0) αλλά και ο Θανάσης Παπαγεωργίου (μπακ, 9/0). Παραμένει εκτός ο Νικολιάς (χαφ, 8/0). Με 22 παίκτες η αποστολή των «βυσσινί». Ο Γκουτσίδης επέλεξε τους: Θεοδωρόπουλο, Σουλούκο, Μισυρλή, Μπέρτος, Αθ. Παπαγεωργίου, Ομάρ, Μαϊδανό, Ηλιάδη, Γκοτζαμανίδη, Θεολόγου, Κολομπίνο, Ραμίρες, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιά, Μιλτιάδη, Γιάκο, Μαυριά, Γλυνό, Ακούνια, Κούστα, Τσουμάνη και Όγκμποε.
Για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκαν οι Αντωνόπουλος, Αγγελούλης, Φαμπιάν Τσέλα, Δάκτυλας, Νίνο και Ζαχαράκης και Βλιώρας.
Την Πέμπτη το απόγευμα αγωνίστηκε εντός έδρας με τα Τρίκαλα. Τα κέρδισε εύκολα με 3-0. Προηγήθηκε στο 16’ με τον Κάσσο, ο ίδιος έγραψε το 2-0 στο 79’. Το σκορ έκλεισε στο 90’ ο Τζιώρας. Η Νίκη έβγαλε αντίδραση μετά τα πρόσφατα σκαμπανεβάσματα, έδειξε πως διαθέτει ποιότητα σε κάθε της γραμμή. Μόνο στην περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα προβεί σε μεταγραφή. Ψάχνει παίκτη στα μπακ, αλλά και επιθετικό. Παραχωρήθηκε στον Ατρόμητο ο ταλαντούχος Τζοβάρας (φορ, 8/1), αποδυναμώθηκε περαιτέρω στην επίθεση.
Δεν ανακοινώθηκε αποστολή. Δίχως κρούσματα η ίδια. Επέστρεψε ο Πάνος (μπακ, 7/0). Παρελθόν από τον σύλλογο ο Τζοβάρας (φορ, 8/1), πήρε μεταγραφή για τον Ατρόμητο. Δεν έχει ανακοινώσει παίκτες, λίγες και μελετημένες κινήσεις προανήγγειλε ο Βοσνιάδης.