Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ - ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Λαντσκρόνα είναι μεν πρωτοπόρος, ωστόσο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με 1 νίκη στα 5 τελευταία και 2 ισοπαλίες, συντηρείται στην κορυφή λόγω της διαφοράς που είχε πάρει νωρίτερα και στην αστάθεια των διωκτών της, που χάνουν βαθμούς εδώ κι εκεί. Ακόμη και εντός έδρας δεν κέρδισε στα δύο πιο πρόσφατα, χωρίς καν να σκοράρει (0-2 από την Γκέφλε, 0-0 με τη Σούντσβαλ). Παραμένει πάντως ισχυρή ομάδα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να επανέλθει. Η Βόρμπεργκ είναι σε άνοδο, έχει δύο διαδοχικές νίκες, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και η επίδραση του νέου τεχνικού είναι εμφανής. Εκτός έδρας δεν είναι το καλύτερό της, κέρδισε όμως στο τελευταίο 4-0 την Γκέφλε. Όπως είναι οι δύο ομάδες το ασιατικό διπλό (+1.25) που δίνεται σε ικανοποιητική απόδοση στην Betsson μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική…
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ - ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ
Facts Αγώνα
- Η Λαντσκρόνα έχει 4/5 τελευταία Under, ενώ εντός έδρας τα 5/7 τελευταία ματς ήταν Ν/G.
- Τα 4 τελευταία της Βόρμπεργκ ήταν Over, ενώ εκτός έδρας τα 3/4 τελευταία ήταν Ν/G.
Κατώτερη του αναμενόμενου, γνώρισε την ήττα 2-0 στο Σάντβικεν, αδυνατώντας να αξιοποιήσει τις φάσεις που δημιούργησε.
Η ομάδα του Μαξ Μέλντερ αιφνιδιάστηκε και έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 6’, ανέβασε την απόδοσή της και έπαιξε επιθετικά, είχε δοκάρι και κάποιες άλλες φάσεις, για να δεχθεί δεύτερο στις καθυστερήσεις, όταν είχε περάσει όλη μπροστά για την ισοφάριση.
Έμεινε έτσι στους 38 βαθμούς, παρέμεινε όμως στην κορυφή της βαθμολογίας και διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες της για την άνοδο.
Μεσοβδόμαδα, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Φάλκενμπεργκ και πήρε την πρόκριση στη φάση των Ομίλων του Κυπέλλου Σουηδίας που θα γίνει τον χειμώνα του 2025.
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς, η αποστολή είναι πρακτικά ίδια.
Δεν έπαιξε λόγω ίωσης στο ματς Κυπέλλου ο εναλλακτικός αμυντικός Φίλιπ Σαχπεκίδης (13 συμ., 10 αλλαγή) και παραμένει αμφίβολος.
Νέα νίκη, δεύτερη στη σειρά, επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Σούντσβαλ και έδειξε πως βρίσκεται σε άνοδο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρόαρ Χάνσεν.
Μπήκε επιθετικά στο ματς, πίεσε και έκανε φάσεις, για να πάρει προβάδισμα στο 31’ με τον Νίκλας Ντάλστρεμ. Μοιρασμένο το παιχνίδι στη συνέχεια, οι δύο ομάδες έκαναν φάσεις, πιο αποτελεσματική όμως ήταν η Βόρμπεργκ που διπλασίασε με τον Ισάκ Μπιέκεμπε στο 65’, ενώ σφράγισε τη νίκη της με τον Αζίζ Γιουσούφ στο 76’.
Έφτασε έτσι στους 22 βαθμούς σε 19 αγώνες και πήρε βαθιά ανάσα, χωρίς όμως να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Μεσοβδόμαδα, επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Σίμρισχαμν και πήρε την πρόκριση στη φάση των Ομίλων του Κυπέλλου Σουηδίας που θα γίνει τον χειμώνα του 2025.
Απέκτησε τον έμπειρο μέσο Έριον Σαντίκου από την Έργκριτε και είναι άμεσα διαθέσιμος. Δανεικός παραχωρήθηκε στη Νόρμπι ο εναλλακτικός μέσος Λίαμ Ολάουσον (13 συμ., 12 αλλαγή).
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς, η αποστολή είναι πρακτικά ίδια.