ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

01.01

ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ

"ΑΣΠΜΙΡΑ" (5.600)
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ

Facts Αγώνα

* Πρώτη αναμέτρηση για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπόντο Γκλιμτ από τη Νορβηγία υποδέχεται τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ακολουθεί ρεβάνς στην Πολωνία. Δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που οι αντίπαλοι δεν λύσουν τις διαφορές τους έπειτα από 180 λεπτά, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.

* Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού Φλόρα Ταλίν – Χιμπέρνιανς. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στο Κόνφερενς Λιγκ.

* Παρουσία 2.500 θεατών. 

Ρεπορτάζ

Ιστορικό παιχνίδι για την πρωταθλήτρια Νορβηγίας Μπόντο Γκλιμτ, το πρώτο ευρωπαϊκό μετά από 16 χρόνια και παρθενικό στο πλαίσιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ματς που αν γινόταν πέρυσι, δεν θα δίναμε καμία τύχη στους Πολωνούς της Λέγκια, καθώς, τη σεζόν που πέρασε και οι «κίτρινοι» του νορβηγικού Βορρά κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους σκοράροντας με ρυθμούς μυδραλιοβόλου. 

Κάσπερ Γιούνκερ και Φίλιπ Ζίνγκερναγκελ που πέτυχαν 47 από τα 103 γκολ που σημείωσε η ομάδα του Κιέτιλ Κνούτσεν (!) δεν κατοικοεδρεύουν πια στο γραφικό λιμάνι της δυτικής Νορβηγίας και το πρόβλημα με το γκολ φέτος έχει αρχίσει και βγάζει μάτια. Φέτος, έχει ήδη τρεις ήττες σε 13 αγωνιστικές στην Εliteserien της Νορβηγίας, μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία κι έχασε στο Μπόντο από την Μόλντε, η οποία έχει ξεφύγει με δύο βαθμούς διαφορά στην 1η θέση, ενώ οι «μπλε» έχουν και ματς λιγότερο.

Ο Κνούτσεν (απέρριψε πρόταση της Ρόζενμποργκ για την επόμενη σεζόν) παλεύει να βρει λύσεις στα μετόπισθεν, ενώ στη γραμμή κρούσης δεν έρχονται λύσεις εφάμιλλες των περσινών από τους Σολμπάκεν, Σερλί και Μπόθεϊμ που συνήθως αποτελούν την επιθετική τριπλέτα των «κίτρινων». 

Αγωνιστικά Νέα

Τώρα, μάλιστα, οι δύο πρώτοι θα απουσιάζουν λόγω τραυματισμών, με τον τραυματισμό του Σολμπάκεν να είναι σοβαρότερος και να τον αφήνει εκτός για μεγάλο διάστημα. Υπάρχει η πιθανότητα μεταγραφών τον Αύγουστο, αλλά το θέμα είναι τώρα τι γίνεται… 

Διάταξη 4-3-3 σταθερά από τον Κνούτσεν. Πλην των Σολμπάκεν και Σερλί, εκτός θα είναι και ο φορ Μπόνιφεϊς. Την τριάδα της επίθεσης θα στελεχώσουν οι Βέτλεσεν, Μπόθεϊμ και Περναμπούκο. Σταθερός ο άξονας με τους Μπεργκ, Φετ και τον αρχηγό Σάλτνες.       

Ρεπορτάζ

Μετά την αλλαγή προπονητή η περσινή σεζόν αποδείχθηκε απόλυτα επιτυχημένη, καθώς κατέκτησε με άνεση τον τίτλο και ονειρεύεται ευρωπαϊκή πορεία πολύ καλύτερη των περασμένων ετών. Υπάρχει, όμως, και η αίσθηση ότι πάντα η δεύτερη χρονιά είναι η πιο δύσκολη για τον πάγκο της. Φρόντισε να ενισχυθεί σημαντικά στην άμυνα (έκανε πέντε καλές μεταγραφές), ενώ δεν έχασε κανέναν από τους παίκτες που υπολόγιζε. 

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι όλα είναι καλά ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας, καθώς από τη μία έχουν προκύψει κάποιες σημαντικές απουσίες, ενώ στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε και πάλι κενά στα μετόπισθεν, όπου είναι τελικά δεν δηλώθηκε ούτε ο Ρόουζ, που υπέγραψε πριν λίγες ημέρες από τον Αρη. Πάντως, υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ σε όλες τις γραμμές.
 

«Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας σκοράρουν με ευκολία, αλλά μπορούμε να το κάνουμε και εμείς. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιον ρυθμό. Είναι σημαντικό να αντιδράσουμε σωστά σε όσα συμβούν. Θα είναι μειονέκτημα για εμάς ο αγωνιστικός χώρος, καθώς σπάνια αγωνιζόμαστε σε συνθετικό χλοοτάπητα», τόνισε ο τεχνικός Μιχνιέβιτς.

Αγωνιστικά Νέα

Ο τελευταίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πέκχαρτ (κορυφαίος της σκόρερ) και Γιουράνοβιτς (βασικός μπακ), καθώς και οι δύο έπαιξαν στο Euro και βρίσκονται σε διακοπές. Η απουσία του Τσέχου είναι πολύ σημαντική.

Δύσκολα θα προλάβει ο Βιετέσκα (βασικός στόπερ), ενώ αμφίβολοι δίνονται και οι Σιμπίτσκι (βασικός εξτρέμ), Ναβρότσκι (στόπερ).

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino