Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Δεν χωράει αμφιβολία για το ποια είναι η ομάδα με το καλύτερο μομέντουμ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η Κρουζέιρο έχει δείξει εξαιρετική εικόνα φέτος, ενώ η Φλουμινένσε παρουσιάζει ένα ανησυχητικά κακό πρόσωπο. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε τον άσο λίγο πιο πάνω, αλλά και πάλι μπορεί να αποτελέσει επιλογή στην stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ
Facts Αγώνα
- Στις τελευταίες 43 αναμετρήσεις, η Κρουζέιρο έχει κερδίσει 12 φορές, η Φλουμινένσε 21, ενώ έχουν φέρει και 10 ισοπαλίες. Η διαφορά τερμάτων είναι 71-61 υπέρ της Φλουμινένσε.
- Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Κρουζέιρο εναντίον της Φλουμινένσε ήταν το 2018.
- Η Φλουμινένσε έχει χάσει και τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα στο Μπραζιλεϊράο.
Έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας κόντρα στη Βάσκο. Το ματς ήταν ισορροπημένο, με την αντίπαλο να χάνει μια καλή ευκαιρία με τον Βίκτορ Λουίς στο 31′, αλλά και τον Βεγκέτι λίγο αργότερα. Από την άλλη, η ίδια είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 17′, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου ζήτησε πέναλτι, μετά από πέσιμο του Ράφα Σίλβα.
Παρόμοια εικόνα και το δεύτερο μέρος, με την Κρουζέιρο να απειλεί σε δυο περιπτώσεις, ενώ η Βάσκο είχε τις καλύτερες στιγμές με κύριο εκφραστή τον Βεγκέτι. Στο μεταξύ, απέσυρε την πρόταση για τον επιθετικό της Παλμέιρας, Ντούντου. Στην ανακοίνωση, ο σύλλογος από το Μίνας Ζεραΐς είπε ότι θεωρεί ότι το θέμα έχει κλείσει και ανέφερε ότι έχει «την υποχρέωση να έχει στην ομάδα του αθλητές που είναι ειλικρινείς, αφοσιωμένοι, πιστοί και που πραγματικά θέλουν να βρίσκονται στην Κρουζέιρο».
Με 14 βαθμούς έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (4-2-2). Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπαΐα.
Παραμένουν εκτός ο μεσοεπιθετικός Ματέους Βιτάλ και ο φορ Ντινένο.
Ηττήθηκε 1-2 από την Ατλέτικο Γκοϊανένσε στο «Μαρακανά» και συνέχισε την κατρακύλα στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας είχε πολύ όμορφα γκολ. Πρώτα η «Τρικολόρ» σκόραρε με σουτ του Γκάνσο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, ο Λουίζ Φερνάντο έκανε σουτ στη γωνία, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ζουλέτα εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και πέτυχε το γκολ για την ομάδα του Γκοϊάς.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι οπαδοί της αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα μετά τη λήξη του αγώνα. Μάλιστα, ορισμένοι παίκτες της βρέθηκαν εκτός εαυτού. Για παράδειγμα, ο Φελίπε Μέλο έσπρωξε τον εκπρόσωπο Τύπου των φιλοξενούμενων, ενώ ο Γκούγκα λίγο πριν το τέλος του αγώνα κλώτσησε την κάμερα.
Έχει μείνει στους 6 βαθμούς και αν συνεχίσει έτσι, τα πράγματα θα ζορίσουν επικίνδυνα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πλέον βιώνει μια κρίση. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Φλαμένγκο στο ντέρμπι μίσους του Ρίο.
Σε διεθνή καθήκοντα ο μεσοεπιθετικός Άριας. Εξέτισε ο μέσος Μαρτινέλι. Εκτός ο μέσος Άντρε.