Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Γιουρόπα Λιγκ τέλος. Δεύτερη ήττα από τη Βαλένθια, αυτή τη φορά στο «Μεστάγια» 2-0, σε ένα ματς το οποίο διεξήχθη υπό δυνατή βροχή, αγωνίστηκαν πάμπολλοι αναπληρωματικοί και κρίθηκε σχετικά νωρίς. Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο ματς η Βιγιαρεάλ είχε ηττηθεί 3-1 στο «Θεράμικα».
Στο πρωτάθλημα νίκησε δύσκολα την περασμένη Κυριακή στη Χιρόνα (0-1) και ξαναβγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Ακολουθεί την Πέμπτη η Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» και την Κυριακή του Πάσχα η Ουέσκα στο «Θεράμικα». Με 6-7 βαθμούς σε αυτή την τριάδα αγώνων, κάνει τεράστιο βήμα για την παραμονή.
«Θα μπορούσε να είναι διαφορετική η εξέλιξη κόντρα στη Βαλένθια, αλλά μας έλειψε αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων. Το σίγουρο είναι ότι δεν τα παρατήσαμε ποτέ, ακόμα κι όταν η σειρά είχε κριθεί. Πλέον επικεντρωνόμαστε στη λίγκα. Ολοι έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό ματς μας περιμένει» υποστήριξε ο Καγιέχα.
Δεν επηρεάζουν οι απουσίες των Μπονέρα (στόπερ, 5/0) και Μιγελόν (μπακ, 8/0). Με ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση ο βασικός γκολκίπερ, Σέρχιο Ασένχο. Αν δεν προλάβει, συνεχίζει κάτω από τα δοκάρια ο Αντρές Φερνάντεθ, που έπαιξε στο Γιουρόπα Λιγκ.
Σοβαρή και πειθαρχημένη, όπως πάντα, πήρε ισοπαλία στο «Μπουτάρκε» από τη Ρεάλ (1-1), αποθεώθηκε από το κοινό της και συνεχίζει άνετη στη βαθμολογία. Πήρε προβάδισμα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Αργεντινό μπακ – χαφ Σίλβα, ισοφαρίστηκε στις αρχές του δεύτερου μέρους.
Τέσσερα ματς αήττητη η ομάδα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, οκτώ διαδοχικά under! Μετά το σημερινό ακολουθούν δύο ματς στο γήπεδό της, την Τετάρτη με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και το Σάββατο με τη Θέλτα.
«Φαντάζομαι ότι θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και πολύπλοκο, γιατί η Βιγιαρεάλ αρχίζει και πιάνει την καλύτερή της απόδοση. Εμείς δεν είμαστε καθόλου αδιάφοροι. Το ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό. Οσο θέλουν αυτοί να νικήσουν, άλλο τόσο το θέλουμε κι εμείς» εξηγούσε χθες ο Αργεντινός τεχνικός.
Διαθέσιμοι ο μεσοεπιθετικός Οσκαρ (26/3), ο φορ Αρνάιθ (4/0) κι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Λουνίν (3/0), αν και μόνο ο πρώτος είναι σημαντικός. Εκτός οι Ρέθιο (χαφ, 15/0) και Σάντος (φορ, 15/1), αμφίβολος ο Βέσγα (αμυντικός μέσος, 22/1).