ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ
22:00
11.09

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ

Παίρνουν ρίσκα στο τέλος
ΚΟΟΥΤΟ ΠΕΡΕΪΡΑ (40.500), ΚΟΥΡΙΤΙΜΠΑ
1.326
13° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ
Ρεπορτάζ

Ηττήθηκε με 2-0 και από την Αμέρικα Μινέιρο επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά την εκτός έδρας ανυπαρξία της. Ελάχιστες ήταν οι φορές που απείλησε την αντίπαλη εστία, καλύτερη της ευκαιρία ένα δοκάρι στο 61’.

Καμία ουσιαστική βελτίωση δεν έχει δείξει με την έλευση του Γκούτο Φερέιρα. Μοναδική της νίκη στα 6 τελευταίες αγωνιστικές (1-0-5 ρεκόρ) το 1-0 στο εξάποντο με την Αβαΐ στο ντεμπούτο του νέου της τεχνικού.

Στην έδρα της στηρίζεται αποκλειστικά στην «μάχη» της σωτηρίας, με τους 23/25 βαθμούς της να συγκεντρώνονται μπροστά στον κόσμο της.

Αγωνιστικά Νέα

Ελπίδες επιστροφής για τον 1ο σκόρερ Λέο Γκαμάλιο (18/7) και τον νεοφερμένο φορ Πέρεζ (1/0). Παραμένουν εκτός ο βασικός αμυντικός Ενρίκε (17/0), ο βασικός μέσος Ουίλιαν Φαρίας (19/0) και ο νεοαποκτηθέντας μέσος Μποσκίλια (1/0).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ
Ρεπορτάζ

Πλησίασε στο όνειρο (για τον τελικό του Σουνταμερικάνα), αλλά απέτυχε ξανά σε επαναληπτικό αγώνα διοργάνωσης που έμπαινε με προβάδισμα δύο τερμάτων λόγω νίκης της στον πρώτο αγώνα. Ίδια εξέλιξη με αποκλεισμό βίωσε πρόσφατα και για τα προημιτελικά του Κυπέλλου από την Κορίνθιανς.

Την Πέμπτη στο «Μορουμπί» δεινοπάθησε από τα πρώτα λεπτά με την Σάο Πάολο. Από το 4ο λεπτό πίσω στο σκορ, άντεξε παρά την «πολιορκία» μέχρι την ανάπαυλα. Στο 62’ δέχτηκε και δεύτερο γκολ, με το 2-0 να μένει ως το τέλος. Και στην διαδικασία των πέναλτι ηττήθηκε με σκορ 4-2.

Στο πρωτάθλημα έρχεται από εύκολη ήττα (με 0-2) από την Ατλέτικο Μινέιρο, ένα αποτέλεσμα που την διατήρησε στην προτελευταία θέση. Αξίζει να αναφερθεί πως υποβιβάστηκε και τις δύο προηγούμενες φορές που είχε συγκεντρώσει 22 βαθμούς ή λιγότερους μετά από 25 αγωνιστικές, κάτι που συμβαίνει και στο φετινό πρωτάθλημα, όπου μετράει 22 με ρεκόρ 5-7-13.

Αγωνιστικά Νέα

Χτύπησε ο πολύτιμος μέσος Ζορζίνιο (20/3) και είναι αμφίβολος. Πάγια απόντες ο τερματοφύλακας Ρονάλντο (18/0) και ο αμυντικός Ραμόν Μενέζες (14/0).

Casino