Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Όπως στα περισσότερα ματς στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, έτσι και εδώ, το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο, ειδικά τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Η Κορίνθιανς θέλει οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Ατλέτικο Μινέιρο για να μείνει στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Λιμπερταδόρες. Μπορεί η λαοφιλής ομάδα του Σάο Πάολο να διανύει άσχημη σεζόν, αλλά στην έδρα της αποτελεί «σκληρό καρύδι» (έχει να χάσει από τις 2 Ιουλίου). Θεωρούμε ότι δεν θα ηττηθεί από τη φορμαρισμένη ομάδα του Μπέλο Οριζόντε, η οποία δεν θα έχει και στη σύνθεσή της το «βαρόμετρο» Χουλκ. Θα επιλέξουμε τον άσο draw no bet (σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμα).
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ
Facts Αγώνα
- Στις τελευταίες 41 αναμετρήσεις, η Κορίνθιανς έχει κερδίσει 18 φορές, η Ατλέτικο Μινέιρο 15, ενώ έφεραν και 8 ισοπαλίες. Η διαφορά τερμάτων είναι 48-44 υπέρ της Κορίνθιανς.
- Συναντήθηκαν φέτος και στους «16» του Κυπέλλου Βραζιλίας. Τα ματς: Κορίνθιανς – Ατλέτικο Μινέιρο 2-0 και Ατλέτικο Μινέιρο – Κορίνθιανς 2-0. Η Κορίνθιανς επικράτησε 3-1 στα πέναλτι και πέρασε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
- Στον πρώτο γύρο: Ατλέτικο Μινέιρο – Κορίνθιανς 0-1
Απογοήτευσε στην έδρα της Μπραγκαντίνο και ηττήθηκε 1-0. Η γηπεδούχος, η οποία είχε ως στόχο να πλησιάσει την πρώτη θέση, έδειξε από νωρίς τις «άγριες» διαθέσεις της και επέβαλε τον ρυθμό της. Στο 9′ ο Σάσα ανάγκασε τον Κάσιο να κάνει μια σπουδαία απόκρουση για να αποτρέψει το 1-0 υπέρ της. Ωστόσο, στο 28′ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στη σουτάρα του Ελίνιο, ο οποίος με υπέροχη «βολίδα» άνοιξε το σκορ για την «Μπράγκα». Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης παραλίγο να κάνει στο 37′ το 2-0 με ανάλογο τρόπο!
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μενέζες προσπάθησε να βελτιώσει την εικόνα της Κορίνθιανς, η οποία δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, βάζοντας τους Φελίπε Αουγκούστο και Πέδρο στις θέσεις των Γιούρι Αλμπέρτο και Ματίας Ρόχας. Μάταια! Για ακόμα μια φορά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν, ξανά με τον Ελίνιο. Η μοναδική επικίνδυνη στιγμή της Κορίνθιανς ήταν το σουτ του Μέικον, το οποίο απέκρουσε ο Κλέιτον. Έτσι, το τελικό 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και φυσικά πανηγυρίστηκε έξαλλα από τη «Μάσα Μπρούτα».
Έχει 40 βαθμούς, αλλά δεν μπορεί να εφησυχάσει, καθώς η ζώνη του υποβιβασμού είναι πολύ κοντά. Υποδέχεται μια φορμαρισμένη ομάδα, αλλά ευελπιστεί ότι με τη δύναμη του φανατικού κοινού της θα πάρει τη νίκη. Σίγουρα, θα πάρει αυτοπεποίθηση και από το γεγονός ότι έχει να χάσει εντός από τις 2 Ιουλίου (ξανά από την Μπραγκαντίνο με 0-1), μετρώντας έκτοτε εννέα νίκες και επτά ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις στο «Νέο Κίμικα Αρένα»!
Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκρέμιο.
Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Φάγκνερ (25/0). Ο Μπρούνο Μέντεζ (23/0) θα είναι ο αντικαταστάτης του. Παραμένει καιρό στο ιατρικό δελτίο ο νεαρός επιθετικός Ζεοβάνι (2/0). Εκτός ο επιθετικός Ουέσλεϊ (19/1).
«Στραβοπάτησε» στην έδρα της ουραγού Αμέρικα, μένοντας στο 1-1. Η αντίπαλος προηγήθηκε στο σκορ στο 66′ με τον Γκονζάλο Μαστριάνι, αλλά για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα υπέρ της. Ευτυχώς για την ίδια, στο 73′ ο Αλέ αποβλήθηκε και η Αμέρικα έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Παουλίνιο, ο πρώτος πλέον σκόρερ στο Μπραζιλεϊράο μαζί με τον Τικίνιο Σουάρες, άφησε τα πάντα ίδια, κάνοντας το 1-1. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τη σύγκρουση στο κεφάλι του Ρούμπενς με τον Ροντριγκίνιο, οι οποίοι κατέληξαν στο νοσοκομείο. Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε και ο Χουλκ.
Είναι στην πρώτη εξάδα με 53 πόντους και θα ήθελε να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους, για να συμμετάσχει στο επόμενο Λιμπερταδόρες. Ιδανικά θα επιθυμούσε να είναι σε μια από τις τέσσερις πρώτες θέσεις, έτσι ώστε να γλιτώσει τη διαδικασία των προκριματικών. Στο μεταξύ, θα «δικαστεί» μαζί με την Κρουζέιρο την προσεχή Παρασκευή, για επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί των δυο ομάδων στο ντέρμπι στις 22 Οκτωβρίου.
Εξαιρετικά τα πηγαίνει τελευταία εκτός έδρας, με μόλις μία ήττα σε επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα (4-2-1). Ωστόσο, η σημερινή της αποστολή φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς, πέρα από την εχθρική ατμόσφαιρα, δεν θα έχει τον ηγέτη της Χουλκ. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Γκοϊάς.
Τιμωρημένος ο κομβικός επιθετικός Χουλκ (29/12). Οι κύριες εναλλακτικές για τη θέση του είναι οι Άλαν Κάρντεκ (12/1), ο οποίος πήρε το ΟΚ από το ιατρικό τμήμα την περασμένη Δευτέρα, και ο Παβόν (29/3). Αμφίβολος ο μέσος Ρούμπενς (18/0). Παραμένουν στο ιατρικό δελτίο ο επιθετικός Βάργκας (12/1), ο αμυντικός μέσος Μπατάλια (22/0) και ο στόπερ Μπρούνο Φουκς (15/0).