ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ
20:00
22.07

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ

Ξεκάθαρο φαβορί οι Δανοί
ΠΑΡΚΕΝ (38.000), ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ

Facts Αγώνα

* Πρώτη αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Η Σαχτάρ από τη Δανία υποδέχεται την Τορπέντο Ζοντίνο από τη Λευκορωσία. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του φιλοξενούμενου. Δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που οι αντίπαλοι δεν λύσουν τις διαφορές τους έπειτα από 180 λεπτά, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.

* Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη νικήτρια του Λοκομοτίβ Πλοβντιβ – Σλοβάτσκο.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Ρεπορτάζ

Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας πέρσι, που της στοίχισε τον τίτλο και τη 2η θέση, ήταν η αμυντική λειτουργία. Ο Γες Τόρουπ κινήθηκε σε αυτήν την κατεύθυνση στη διάρκεια των μεταγραφών και ενίσχυσε την άμυνα με δύο έμπειρους παίκτες, τον γκολκίπερ Καμίλ Γκραμπάρα (Ορχους) και τον αμυντικό Ντέιβιντ Κολοκάβα (Σαχτάρ Ντονέτσκ), ενώ επέστρεψε από τη Βάιλε ο διεθνής αμυντικός Πιέρ Μπένγκτσον.

Παρά ταύτα όμως, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η εστία της παραβιάστηκε δύο φορές, φέρνοντας τελικά 2-2 εντός έδρας με την Ολμποργκ. Εμεινε πίσω στο 37’, ισοφάρισε άμεσα (38’) με τον Καμίλ Βίλτσεκ, προηγήθηκε στο 47’ με τον Μοχάμεντ Ντάραμι, δέχθηκε όμως την ισοφάριση στο 69’, ενώ στο 73’ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του στόπερ Νικολάι Μπόιλεσεν.

Αγωνιστικά Νέα

Τραυματίας είναι ο αμυντικός Μπρίαν Οβιέδο, επιστρέφει ο βασικός αμυντικός Βίκτορ Νέλσον, που την Κυριακή ήταν τιμωρημένος.

ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ
Ρεπορτάζ

Τερματίζοντας στην 3η θέση πέρσι, 3 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Σαχτάρ Σολιγκόρσκ, εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από 4 χρόνια απουσίας. Φέτος όμως, η χρονιά δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε, καθώς μετά από 16 αγωνιστικές, βρίσκεται 10η με 19 βαθμούς, 21 λιγότερους από την κορυφή και 13 από την 3η Ντιναμό Μινσκ.

Στο τελευταίο της ματς, αυτό που άνοιξε τον β’ γύρο την Παρασκευή, ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 από την Ντιναμό Μινσκ. Θα μπορούσε πάντως να έχει σαφώς καλύτερη τύχη αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στο τέλος, αφού προηγήθηκε στο 19’ και δέχθηκε δύο γκολ στο τέλος (77’, 90+2’).

Αγωνιστικά Νέα

Τραυματίας είναι ο αμυντικός και αρχηγός της ομάδας Αντρέι Χατσατουριάν.

Casino