ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ Η ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ
22:00:00
27.10

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ Η ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

ΤΖΟΒΑΝΙ ΤΖΙΝΙ (20.641)
580
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ΚΑΛΤΣΙΟ

Facts Αγώνα

* Απόλυτη ισορροπία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις από τη σεζόν 2004-05, 2-2-2.

* 1-1-1 με γηπεδούχο την Κρεμονέζε την ίδια περίοδο.

* Under πέντε από τα έξι.

* N/G πέντε από τα έξι.

* Προπονητής της Φροζινόνε την περσινή σεζόν (19/12/2018 έως 2/6/2019, 22 ματς με 0,77 μέσο όρο βαθμολογική συγκομιδή) ο νυν τεχνικός της Κρεμονέζε Μπαρόνι.

* Τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές της θα βρει απέναντί της η Φροζινόνε. Και μπορεί ο Τερανόβα να μην είναι στη διάθεση του προπονητή Μπαρόνι, αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά όμως οι Βαλτζάνια, Σόντιμο και κυρίως ο Ντάνιελ Τσοφάνι, σημαία των «τζαλομπλού» στο παρελθόν, που έζησε την άνοδο από τη Serie C στη Β και δύο φορές στην Α μέχρι τον υποβιβασμό της περσινής σεζόν.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ
Ρεπορτάζ

Ο Μπαρόνι δεν διασκέδασε το ντεμπούτο του στον πάγκο βάσει των όσων είδε στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Εμπολι, η λήξη του οποίου βρήκε την ομάδα του να χάνει 1-0.

 

Στο δεύτερο μέρος όμως απόλαυσε μία άλλη ομάδα, που συνολικά άρεσε με αυτό που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν κατάφερε να εφαρμόσει το 4-3-1-2 που είχε στο μυαλό του, μένοντας στο 3-5-2 του Ραστέλι, έδωσε όμως άλλη πνοή, μετατρέποντάς το ανά διαστήματα σε 3-5-1-1.

Ισοφάρισε στο 56’ με τον Σόντιμο και θα μπορούσε να κερδίσει αν ήταν πιο προσεκτική.

«Η επόμενη διακοπή που θα έρθει θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε σε νέα σχήματα, μέχρι τότε δεν πρέπει να μπερδεύουμε τους παίκτες. Μάχονται δύο ομάδες που μέχρι λίγο νωρίτερα απογοήτευαν. Θέλω να δω ένα σύνολο προσεκτικό και πεινασμένο» είπε ο προπονητής Μάρκο Μπαρόνι.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο μέσος Αρίνι (7/0). Παραμένουν τραυματίες οι στόπερ Ντος Σάντος (6/0) και Τερανόβα (χωρίς συμμετοχές). Ξανά διαθέσιμος ο σημαντικός μέσος Βαλτζάνια (5/0). Επιστρέφει ο επιθετικός Πίκολο (1/0).

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ΚΑΛΤΣΙΟ
Ρεπορτάζ

Χρειάστηκε να εκτελέσει δύο πέναλτι (ευστόχησε στο ένα) για να κάμψει με δυσκολία την αντίσταση της Λιβόρνο και να πανηγυρίσει ένα τρίποντο μετά πενήντα ημέρες.

Επικράτησε εντός έδρας της Λιβόρνο σκοράροντας με τον Τσάνο από την άσπρη βούλα ένα λεπτό πριν το ενενήντα.

Το ματς ήταν δικός της επιθετικός μονόλογος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παθητικό ρόλο, για μία ακόμα φορά όμως αντιμετώπισε δυσκολία στο να διασπάσει μία κλειστή άμυνα και να «ξεκλειδώσει» ένα παιχνίδι.

Παρ’ όλα αυτά πήρε τρεις βαθμούς χρυσάφι που βοηθούν κυρίως ψυχολογικά και επιτέλους ξεκόλλησε. Ζητούμενο πλέον η διάρκεια.

«Πηγαίνουμε στην Κρεμόνα για να κερδίσουμε. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε υπολογισμούς. Η Κρεμονέζε είναι μία δυνατή ομάδα και περιμένω ένα δύσκολο ματς» τα λόγια του τεχνικού Αλεσάντρο Νέστα.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Παγκανίνι (6/2). Παραμένει τραυματίας ο βασικός επιθετικός Τρότα (7/0). Εκτός και ο επιθετικός Τσίτρο λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο (5/0).

Casino