-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΝΤΡΑ “ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ” ΣΤΟ ΝΤΡΑΜΕΝ
Facts Αγώνα
* Ο πρώτος των 9 ομίλων και οι 5 καλύτεροι δεύτεροι μαζί με τις διοργανώτριες Ουγγαρία και Σλοβενία θα δημιουργήσουν 4 γκρουπ των 4 ομάδων. Οι 4 πρώτοι των ομίλων και οι 4 δεύτεροι θα προκριθούν στο Final-8 (νοκ άουτ προημιτελικοί, ημιτελικοί, τελικός).
* Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους ματς, 2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς, 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς, 4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους ματς, 5) Διαφορά τερμάτων στον όμιλο, 6) Καλύτερη επίθεση στον όμιλο, 7) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στον όμιλο, 8) Περισσότερες νίκες στον όμιλο, 9) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες στον όμιλο.
* 7ος Ομιλος.
Κάθε ελπίδα για να τερματίσει στην 2η θέση του ομίλου «πέθανε» στο Εστορίλ, εκεί που γνώρισε βαριά ήττα από την Πορτογαλία (4-1). Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να ακολουθήσει τον ρυθμό των Ιβήρων, στο 16’ βρισκόταν ήδη με δύο γκολ πίσω στο σκορ. Κατάφερε να μειώσει με τον πρώτο σκόρερ στα προκριματικά, Λάρσεν (34’), ωστόσο αυτό ήταν και το καλύτερο που μπόρεσε να κάνει μέχρι τη λήξη. Στο 69’ χάθηκε κάθε προοπτική ισοφάρισης, στο 88’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.
Πριν ένα χρόνο (11/10/2019), στη Λευκορωσία, είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Μποχίνεν στο 79’. Μετρά τέσσερα Over σε ισάριθμα παιχνίδια επί νορβηγικού εδάφους στον 7ο όμιλο.
Τραυματίας ο κίπερ Λουντ, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κλάεσον. Πιθανή επιστροφή στο αρχικό σχήμα του Κιτολάνο, αδιαπραγμάτευτη η κορυφή της επίθεσης από τον Λάρσεν. Εκτός οι αμυντικοί Κολσκόγκεν και Χέγκχαϊμ.
Ζαλισμένη ακόμα από την «εφτάρα» που δέχθηκε από την Ολλανδία –την προηγούμενη αγωνιστική, αρχές Σεπτέμβρη, έχασε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι μαρτυράει το εντός 2-1 από την Κύπρο. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης βρέθηκε πίσω στο σκορ (7’) και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κατέρρευσε (48’) και ουσιαστικά δεν διεκδίκησε τίποτα περαιτέρω στην πορεία. Βρήκε από ένα πέναλτι στο 88’ την ευκαιρία να μειώσει και την αξιοποίησε με τον Νταβίσκιμπα.
Δεν δείχνει και πολύ… ζωηρή, από τη στιγμή που δεν έχει και κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον να κυνηγήσει στο γκρουπ. Φάνηκε δε, να έχει πετάξει «λευκή» πετσέτα μετά την εφτάρα από τους «οράνιε»…
Στο τιμόνι της εδώ και κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, ο 53χρονος Σεργκέι Γιαρόμκο. Ενοχλήσεις έχει ο δεξιοπόδαρος αμυντικός Μάλκεβιτς, ίσως γίνει «έκπληξη» στην επίθεση και στην κορυφή βρεθεί ο 18χρονος Λόζκιν.