Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΚΙΜΠΟ ΟΥΝΙΔΟ - ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ
Facts Αγώνα
* Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν Χιλής.
* 2-2-4 η πρόσφατη παράδοση ανάμεσα στους δύο συλλόγους.
* Under οι 5 από τις 6 τελευταίες τους συναντήσεις.
Είχε «κλάσικο» την περασμένη αγωνιστική, απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο εκτός έδρας, τη Λα Σερένα. Αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν ανώτερη και εμφανίστηκε πιο απειλητική, έχασε πολλές φάσεις για γκολ. Εμεινε πίσω στο σκορ από το 40ο λεπτό, ενώ μετά την ανάπαυλα που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και ανέβασε στροφές, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 95’ με πέναλτι του Αμπρίγο.
Γλύτωσε τα χειρότερα στο ντέρμπι με τη Λα Σερένα η ομάδα του προπονητή Πατρίσιο Γκραφ. «Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν τα παρατήσαμε στιγμή», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός. Συνεχίζουν βέβαια να μην πείθουν ιδιαίτερα με την απόδοσή τους οι «πειρατές», οι οποίοι βγάζουν προβλήματα στις γραμμές τους και παραμένουν χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα (0-2-2).
Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα απουσιών.
Ερχεται από εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αουνταξ Ιταλιάνο. Εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα των «Ιταλών», που ήθελαν να κρατήσουν δυνάμεις για μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερταδόρες και πήρε εύκολα το διπλό, με σκορ 0-3. Βρέθηκε να κερδίζει 0-2 από το 37’, ενώ διαμορφώθηκε το τελικό 0-3 στις καθυστερήσεις.
Εστω και αργοπορημένα, ήρθε με εμφατικό τρόπο η πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (1-1-2). Είχε βγάλει πάντως δείγματα βελτίωσης στα προηγούμενη παιχνίδια της, στα οποία είχε εμφανιστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Τα ξημερώματα της Παρασκευής, θα αντιμετωπίσει την Ουνιόν Εσπανιόλα για τα προκριματικά του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Εκτός δράσης ο αμυντικός Βέγκα (2/0) και οι χαφ Σούπερ (1/0), Ουρίμπε (4/0) και Κογιάο (2/0). Ετοιμος να ντεμπουτάρει ο Παναμέζος φορ Γκάμπριελ Τόρες.