Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΛΕΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Εδώ και τώρα καλείται να επιστρέψει στις νίκες η Αμέρικα. Ιδανικός αντίπαλος για να το πετύχει η απελπιστικά μέτρια Λεόν του φετινού Απερτούρα. Ελπίζω επιτέλους να ξυπνήσει από τον λήθαργο η ομάδα του Αντρέ Ζαρντίν και θα πάω με τον άσο από ημίχρονο στο 2.00 από τη Winmasters.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΛΕΟΝ
Facts Αγώνα
- Προτελευταία αγωνιστική για το Απερτούρα στη Λίγκα ΜΞ.
- Οι πρώτες 6 ομάδες της βαθμολογίας προκρίνονται απευθείας στα play-offs της διοργάνωσης. Από τις θέσεις 7 έως 10 συμμετέχουν σε play-in τουρνουά. Κανένας δεν υποβιβάζεται.
- Δεν έχει σκοράρει στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της η Λεόν.
- Χωρίς νίκη στις 8 τελευταίες αγωνιστικές η Λεόν.
- 5 διαδοχικά G/G ή Over 2,5 η Αμέρικα.
Δείτε εδώ τα προγνωστικά Μεξικό
Ακόμη μία εμφάνιση στα όρια του κωμικού από την αγνώριστη Αμέρικα. Η ομάδα του Αντρέ Ζαρντίν ισοφάρισε στο 89′ τη Μασατλαν εκτός έδρας και τουλάχιστον έσωσε τον βαθμό (2-2). Κατά τα άλλα, μετά τα τελευταία αποτελέσματα έχει υποχωρήσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και έχει χάσει αρκετούς πόντους στην εκτίμηση του κοινού για τον επόμενο πρωταθλητή.
Ο Κέβιν Άλβαρες σκόραρε μόλις στο 10΄, άνοιξε το σκορ για την Αμέρικα, όμως η κίνηση του με το δάχτυλο να ζητήσει από τους οπαδούς της ομάδας του να κλείσουν το στόμα τους, ήταν ενδεικτική του κλίματος στον οργανισμό και της γενικότερης κατάστασης που θα ακολουθούσε. Η Μασατλάν βρήκε όχι ένα, αλλά δύο γκολ μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου και γύρισε τούμπα το ματς.
Μόνο με στημένα μπορούσαν να απειλήσουν οι αετοί. Ο Μπράγιαν Ροντρίγκες σημάδεψε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στα μισά του δευτέρου μέρους, όμως στο 89′ από άλλο σημείο, αλλά πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Πολλά και δικαιολογημένα πάντως, τα παράπονα της Αμέρικα για το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων και κυρίως για την ανοχή που επέδειξε ο ρέφερι.
Εκτός οι Νταγκομπερτο Εσπινόσα (μπακ, 7/0), Ισαΐας Βιολάντε (εξτρέμ, 10/2) και Ραούλ Ζούνιγκα (φορ, 11/2/1). Μία από τα ίδια και για τον Χένρι Μαρτίν, ο οποίος βλέπει την επιστροφή του να πηγαίνει πίσω από εβδομάδα σε εβδομάδα (φορ, 3/0). Λογικά επιστρέφει στη δράση ο Αλβάρο Φιντάλγκο (μέσος, 14/1). Από μέρα σε μέρα αναμένεται η επιστοφή των Έρικ Σάντσες (μέσος, 11/2) και Αλεχάντρο Ζεντέχας (μεσοεπιθετικός, 13/5/3).
Ούτε την Πούμας δεν κατάφερε να νικήσει η Λεόν και μάλιστα παρά το γεγονός ότι προηγούταν στο σκορ μέχρι το 90′, στο φινάλε έφυγε και ικανοποιημένη από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς και μόνο με 2/2 και αρκετούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων. Δεν ξέρω τι είναι εν προκειμένω πιο απίθανο. Μάλλον, να κάνει 2 διαδοχικές νίκες η «φιέρα» που αγνοεί το τρίποντο για 8 αγωνιστικές.
Απόλυτα ισορροπημένο το ματς στο πρώτο μισό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από μία καλή ευκαιρία έκαστος. Μετά την ανάπαυλα η ομάδα του Νάτσο Αμπρίς ευτύχισε να προηγηθεί με κοντινή προβολή του Χοσέ Αλβαράδο. Από εκεί και έπειτα αρκέστηκε σε μαζική άμυνα. Ο τερματοφύλακας Όσκαρ Γκαρσία απέκρουσε ένα πέναλτι στο 61΄, αλλά δεν μπορούσε να αποκρούσει και δεύτερο στο 90′. Πάλι καλά στις καθυστερήσεις είπε όχι σε μοναδική ευκαιρία του Χεσούς Ρίκο.
Εντός απέναντι στην ουραγό Πουέμπλα κλείνει το Απερτούρα η Λεόν.
Εκτός ο Ροτζέλιο Φούνες Μόρι (φορ, 10/0).