* Κύπελλο Ελλάδος, 5η φάση. Νοκ άουτ αναμέτρηση. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.
* Δίχως παράδοση το ζευγάρι.
* Κύπελλο Ελλάδος, 5η φάση. Νοκ άουτ αναμέτρηση. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.
* Δίχως παράδοση το ζευγάρι.
Παρά την αναβολή της πρεμιέρας στη Σούπερ Λιγκ2, έπαιξε στα «φιλικά» το ματς με τη Ρόδο (0-0). Κατά διαστήματα το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, όπου οι δύο ομάδες έφτιαξαν αρκετές φάσεις και εκατέρωθεν. Όλους τους παίκτες της αποστολής χρησιμοποίησε ο Νίκος Κούστας, ώστε να ελέγξει το βαθμό ετοιμότητάς τους. Καλύτερη στο πρώτο μέρος, όπου αγωνίστηκαν οι βασικοί. Παρότι δε σκόραρε, δημιούργησε καλές προϋποθέσεις για γκολ. Στην επανάληψη και μετά το «ανακάτεμα» από τον νεαρό τεχνικό, ο αντίπαλος ανέλαβε πρωτοβουλία.
Κάτι καλό φτιάχνεται στα βόρεια προάστια, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν στα επόμενα χρόνια τη δούμε στην πρώτη κατηγορία. Λείπουν τα επίσημα παιχνίδια, θα είναι πιο «φρέσκια» σε αντίθεση με τον Απόλλωνα.
Αισιόδοξος ο τεχνικός των γηπεδούχων, ο οποίος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μου, στο ταλέντο των παικτών μου και είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε ό,τι έχουμε μέσα μας για να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μάς αναλογούν προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση».
Δίχως εκπλήξεις και προβλήματα η αποστολή.
Μια κατεβασιά έκανε σ’ όλο το παιχνίδι στην Τούμπα, κατάφερε σε αυτήν να απαντήσει στο γρήγορο προβάδισμα του ΠΑΟΚ (5’ πεν., 1-0, 14’, 1-1) και να κρατήσει παίζοντας… κατενάτσιο, αδιαφορώντας για το οτιδήποτε μπορούσε να συμβεί στο άλλο μισό του γηπέδου, ως το 66’. Τότε δέχτηκε δεύτερο γκολ, έκτοτε όμως δεν άλλαξε τίποτα ως προς την προσέγγισή του. Δεν διεκδίκησε κάτι και… καρτερικά δέχτηκε τη μοίρα του, διανθισμένη με 2 ακόμη γκολ που έφτασαν το τελικό σκορ στο 4-1.
Σκορ που αν μη τι άλλο θύμισε τις πρώτες μέρες της σεζόν με τον κόουτς Πετράκη στον πάγκο και όχι τον διάδοχο του στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», Τζιανλούκα Φέστα, επί ηγεσίας του οποίου οι φιλοξενούμενοι – προ Τούμπας – μετρούσαν 4/4 «0-1 γκολ» στα παιχνίδια τους.
Παραμένουν προτελευταίοι στην κατάταξη, αυτονόητα το βάρος στο πρωτάθλημα βρίσκεται (ακολουθεί η φιλοξενία της ΑΕΚ στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή), αυτό όμως δεν σημαίνει πως μια «στραβή» στο Κύπελλο δεν θα είναι επιζήμια και κυρίως επιβαρυντική για το πάντα επίφοβο κλίμα στη Ριζούπολη.
Δεν ρισκάρεται ο Λισγάρας (στόπερ, 5/0), ο οποίος χτύπησε κόντρα στον ΠΑΟΚ και παρότι δεν είχε κάτι σοβαρό εν τούτοις έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο προερχόμενος από τραυματισμό Σλίβκα (χαφ, 6/0). Κατόπιν τεχνικής απόφασης αποκλείστηκαν οι Κώτσαρης (τερμ., 6/0), Μπαξεβανίδης (δ. μπακ, 7/0), Μαρτίνες (χαφ, 4/0), επιστρέφει έχοντας αποθεραπευτεί ο Αλβες (στόπερ, 6/0).
23.06.25|13:00
23.06.25|12:00