- Πρεμιέρα για τη League Phase του Κυπέλλου στο κουπόνι.
- Στη League Phase συμμετέχουν 20 ομάδες, από τη Super League 1 και τη Super League 2. Κάθε ομάδα θα δώσει τέσσερις αγώνες, με τη βαθμολογία να είναι ενιαία, σε έναν πίνακα. Στην προημιτελική φάση προκρίνονται απευθείας οι τέσσερις πρώτοι της κατάταξης, ενώ οι ομάδες που θα πλασαριστούν στις θέσεις 5-12 θα αναμετρηθούν σε μονά παιχνίδια στα πλέι-οφ (5ος-12ο, 6ος-11ο, 7ος με 10ο, 8ος-9ο). Οι τέσσερις που θα προκριθούν συμπληρώνουν το παζλ των προημιτελικών.
- Στο «Ζηρίνειο» δίχως χρήση VAR θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.
- Και τα τρία φετινά ματς της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκαν από G/G στο στοίχημα.
- Τα δύο φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης συνοδεύτηκαν από N/G και under 2,5.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Facts Αγώνα

ΚΗΦΙΣΙΑ
Ρεπορτάζ
Πανηγύρισε την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με παλικαρίσιο τρόπο, 3-2 τον Παναθηναϊκό στο «Πανθεσσαλικό».
Η… ξεσπιτωμένη ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν «μάσησε» από το γεγονός πως αναγκάστηκε να ταξιδέψει μέχρι τον Βόλο για να δώσει το πρώτο της εντός έδρας ματς. Προηγήθηκε με τον Αντρέα Τετέι (7’), ισοφαρίστηκε γρήγορα με πέναλτι (15’), ενώ είδε το «τριφύλλι» να φέρνει το ματς… τούμπα στις αρχές του β’ μέρους (53’).
Ο Λέτο γύρισε τον σχηματισμό σε 3-4-3 και από εκείνο το σημείο και έπειτα ανέβασε στροφές. Ένα εντυπωσιακό σόλο του Τετέι έφερε το 2-2 του Παντελίδη (79’), ενώ στις καθυστερήσεις ο Σόουζα ολοκλήρωσε μία εντυπωσιακή ανατροπή.
Η Κηφισιά παίζει απελευθερωμένα, δεν κλείνεται σε χαμηλά μέτρα και φαίνεται πως αυτή η τακτική -έστω κι αν κάνει τα ματς run ‘n gun- αποδίδει. Την… πάτησε στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό (ήττα 3-2), όμως ακολούθησε η ισοπαλία στη Λάρισα (1-1) και η νίκη επί του Παναθηναϊκού.
Στα του γηπεδικού, η Κηφισιά θα αρχίσει να χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο του Ιωνικού στη Νεάπολη. Έως ότου συμβεί αυτό, θα δώσει την προσεχή αναμέτρηση με τον Άρη (20/09) στο Αγρίνιο, ενώ αυτή της 5ης Οκτωβρίου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι.
Αγωνιστικά νέα
«Κόπηκαν» από την αποστολή οι Αντονίσε (εξτρέμ), Χουχούμης (αρ. μπακ), σταθερά εκτός οι Σόουζα (αρ. εξτρέμ), Μαϊντάνα (αρ. μπακ), ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο νεοφερμένος μπακ Λαρουσί.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ρεπορτάζ
Έχασε μέσα από τα… χέρια του το τρίποντο την περασμένη Κυριακή, φέρνοντας 2-2 με την ΑΕΛ. Ο Αστέρας δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση στο παρθενικό εντός έδρας παιχνίδι του για φέτος και το πλήρωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Οι Αρκάδες πήραν προβάδισμα στο 20’ με τον Καλτσά, ενώ πριν από τη λήξη του ημιχρόνου βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Μπαρτόλο (43’). Ο Αργεντινός έχασε ευκαιρία για το 3-0 και στο τελευταίο μισάωρο ξεκίνησε η… κατηφόρα. Οι «βυσσινί» μείωσαν στο 69’ και στις καθυστερήσεις ισοφάρισαν σε 2-2.
Πρώτος βαθμός για τον Αστέρα στη Σούπερ Λιγκ, είχαν προηγηθεί δύο ήττες στις απαιτητικές εξορμήσεις σε Ολυμπιακό (2-0) και ΑΕΚ (1-0). Πάντως, το βασικό ζητούμενο είναι να αρχίσει να αξιοποιεί την έδρα του, κάτι που δεν έκανε ούτε στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος.
Αγωνιστικά νέα
Συνεχίζει δίχως προβλήματα ο Αστέρας.